Cum ajungi și unde parchezi la Dino Parc Râșnov

Am fost de curând la Dino Parc Râșnov cu familia. De curând înseamnă la sfârșitul lunii august. Ca să ajungi la Dino Parc Râșnov trebuie să mergi spre drumul care duce la cetate.

Dacă vii cu mașina îți recomand să parchezi la 1 Km mai departe de zona unde stă lumea la rând la trenulețul cu care urci la cetate. E mai liber și mai ieftin (e o parcare mare pe iarbă). În rest, mi-a plăcut că deși eram în plin sezon estival nu am stat la rând la bilete.

Cea mai mare dezamăgire a copiilor din grup (inclusiv a mea) e că încă nu aveau laser shooting cu toate că în harta de mai jos apare. Cât costă la Dino Parc Râșnov? Păi, un bilet e 28 de lei pentru adulți și 22 de lei pentru copii. Pentru copii sub 3 ani nu se plătește bilet. Deși atunci când a fost lansat Dino Parc în toate comunicatele de presă era scris că se oferă reduceri la grupuri, am auzit profesoare care se plângeau că au venit cu grupul de copii și nu au obținut reducere.

E normal, Dino Parc Râșnov este o atracție turistică aflată la început. Încă atrage. Probabil o lasă mai moale cu reducerile. Dar la un moment dat vor fi obligați să o facă.

Pe mine personal nu m-a dat pe spate vizita, dar nici nu mi-a displăcut. Ce mi-a displăcut cel mai mult a fost că erau foarte multe viespi în zonă. E normal, că ești în natură, dar erau și foarte mulți copii la locul de joacă de acolo. Nu știu totuși dacă s-ar putea face ceva. E o chestie minoră.

În sezon, Dino Parc Râșnov e deschis între 9:30 și 19:30. În afara sezonului estival nu știu, dar cu siguranță programul e mai scurt. Dacă te duci între ora 11:00 și 16:00 sigur găsești deschis. Recomand Dino Parc Râșnov dacă ești în zonă. Pentru copii va fi o experiență frumoasă. Vor vedea dinozauri, vor urca pe platforma în care vor simți cum calcă dinozaurii, veți face poze, veți avea amintiri frumoase. Apoi vă puteți continua drumul către cetatea Râșnov și împușcați 2 iepuri dintr-o lovitură.

Dino Parc Harta

Dino Parc Râșnov

Dino Parc

 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Cum ajungi și unde parchezi la Dino Parc Râșnov”

  1. Dacă tot ai ajuns acolo, era bine dacă vizitai și Peștera care e aflata la vreo 3 km de Cetate. După părerea mea, e printre cele mai spectaculoase din România!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.