Cum se alege un cititior de coduri de bare

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Atunci când facem cumpărături trebuie să fim foarte atenți deoarece sunt banii noștri pe care uneori îi cheltuim și poate să ne pară rău. Pe scurt, atunci când dăm un ban trebuie să mergem la sigur deoarece vom putea regreta faptul că am dat o sumă mare de bani pe un produs care să nu fie atât de bun precum părea inițial. Astfel trebuie să avem grijă când facem cumpărături și să folosim mai multe criterii după care să ne alegem produsul dorit.

La fel cum ne alegem telefoanele, tabletele, laptopurile sau electrocasnicele la fel ar trebui să alegem și cititoarele de coduri de bare, tot după niște criterii bine puse la punct. Despre aceste criterii m-am gândit să discut puțin în rândurile următoare deoarece unora ar putea să fie de folos sfaturile mele iar mie îmi place să ajut.

Cu fir sau fără?

Există două tipuri de cititoare de coduri de bare: cu fir sau fără fir. Dacă vinzi produse voluminoase și astfel codul de bare este citit în depozit sau chiar pe raft, ai nevoie de un cititor de coduri de bare fără fir astfel încât să te poți deplasa cu el acolo unde sunt depozitate produsele.

În cazul în care citirea codurilor de bare se face la casă atunci poate fi folosit și un cod de bare cu fir deoarece nu necesită deplasare, întreaga activitate petrecându-se pe o suprafață de mai puțin de doi metri pătrați.

Coduri de bare 2D?

Codurile de bare 2D sunt tot mai folosite în ultimul timp deoarece unele coduri conțin mai multe informații. Totuși dacă ai doar o alimentară atunci nu este necesar un cititor de coduri de bare 2D, mai ales pentru că acesta are și un preț mai mare decât un cititor obișnuit.

De asemenea ar mai trebui să fie stabilită și cantitatea de vânzări deoarece dacă vânzările sunt în regim de hypermarket atunci avem nevoie de un cititor de coduri de bare care să poată citi codul mai rapid precum și din poziții mai dificile astfel încât clienții să nu aștepte prea mult la coadă.

Așadar, atunci când cumpărăm un cititor pentru coduri de mare avem de analizat foarte multe detalii. Ei bine e ceva normal și la fel ar trebui să facem și când ne alegem o imprimantă de etichete, aici fiind iarăși câteva criterii importante de respectat.

Văzând toate acestea, să mai aud pe cineva zicând că e ușor să deții o alimentară și cu siguranță îl voi testa puțin cu câteva întrebări.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend