Cum să faci când te apuci de blogging?

Aste e o întrebare pe care şi-o pune orice blogger, inclusiv eu care m-am apucat de noul GabrielUrsan.ro pe care îl citiţi în acest moment.

Muţi se întreabă dacă să scrie cele mai bune articole acum, la început, sau mai târziu când îşi vor face cât de cât cunoscut blogul.

Veste: blogul tău nu va fi niciodată cunoscut dacă nu scrii articole foarte bune tot timpul. Nu contează că eşti la început sau că eşti într-un moment de glorie. Trebuie să scrii bine mereu dacă vrei să fii citit şi trebuie să te aştepţi la cei mai critici citori ca să te motiveze să scrii conţinut de calitate.

După cum scriam şi aici, conţinutul blogului contează al naibii de mult şi trebuie să te concentrezi la maximum pe acest aspect. Nu contează că te afli la început cu blogul sau că eşti în acest moment într-o perioadă de glorie. Scrie bine constant, iar cititorii nu vor înceta să apară. Scrie prost în momentul tău de glorie şi cititorii tăi vor înceta să apară fără să te anunţe în prealabil. E simplu!

Voi mai scrie multe articole despre blogging aşa că nu ezita să te abonezi prin email folosind câmpul din dreapta sus, însă nu te aştepta să scriu despre nu ştiu ce metode surprinzătoare dacă nu oferi un conţinut pe măsură. Nu conteză nişa în care activezi. Chiar nu contează. Important e să scrii excelent pe nişa respectivă şi vei vedea că în scurt timp vei avea cititori mai fideli decât te-ai fi aşteptat. În plus, este extrem de important să ai răbdare şi să nu recurgi niciodată la metode riscante (cel puţin din punct de vedere SEO) de a obţine trafic pentru blogul tău.

Concluzie

Dă tot ce ai mai bun de la început şi abia apoi vei începe să-ţi descoperi potenţialul. Atât am de spus deocamdată. Restul le mai discutăm şi în alte articole viitoare.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.