Cum recuperezi date sterse cu un data recovery software

Din păcate există și situații mai puțin plăcute când ștergi date de pe calculator, de pe un hard disk sau când pur și simplu pierzi aceste date, știi că sunt pe undeva pe acolo, dar nu le mai găsești.

Problema asta nu prea putea fi rezolvată ieftin în trecut. Sau deloc. Țin minte că în anul 2005 (acum 16 ani) lucram pe vânzări IT, dar mă înțelegeam foarte bine cu toți colegii de la service IT.

Într-o zi a venit un HDD bușit care conținea date foarte importante pe el. Proprietarul nu își permitea să piardă aceste date pentru că era întreaga lui afacere în joc. Acum 16 ani cloud… deh…

În fine, țin minte cu după multe încercări cu diverse soluții clasice de recuperare a datelor cu un software specific de pe vremea aceea au trimis hard disk-ul cu pricina la un laborator în București.

Nu mai țin minte exact dacă au reușit atunci să recupereze datele de pe acel hard disk, că a trecut mult timp, însă cert era că atunci când se punea problema recuperării datelor șterse, nu era un subiect plăcut.

Software recuperare date sterse

Cum recuperezi date sterse

În zilele noastre lucrurile stau un pic altfel cu programele de recuperare a datelor de pe un calculator, laptop, MacBook, hard disk, SSD etc. Nu este nevoie să apelezi la laboratoare de criminalistică :)

Poți instala o aplicație de recuperare date precum SFWare Data Recovery și îți poți recupera datele relativ repede. În plus, nu te costă o avere și nici măcar nu te costă nici cât o intervenție la un service IT.

Folosind o aplicație de recuperare date precum Sfware Data Recovery ai posibilitatea de a face din confortul casei tale următoarele tipuri de operațiuni de recuperare a datelor de pe o unitate de stocare:

  • Data Recovery (recuperare date)
  • Hard Drive Recovery (recuperare hard disk)
  • Photo Recovery (recuperare poze șterse)
  • Video Repair (reparare videoclipuri distruse)
  • Outlook Repair (reparare client de email Outlook)

Cum recuperezi date sterse sau poze sterse

Software recuperare poze sterse

Pentru a recupera datele de pe un calculator, un hard disk sau un laptop (chiar și MacBook, nu doar laptop cu Windows) este necesar să folosești un program software de recuperare date ușor de folosit.

Această aplicație software de recuperare date despre care am menționat în articol este foarte user friendly (ușor de folosit), sigură și de încredere și îți oferă asistență non-stop odată ce ai achiziționat-o.

Poți recupera pozele șterse, datele șterse sau fișierele șterse prin 3 pași:

Cum recuperezi date sterse – Selectezi

Lansezi software-ul de recuperare date SFWare Data Recovery și selectezi cea mai potrivită opțiune de a restaura datele. Apoi, selectezi hard-ul/memoria/etc. de unde vrei să recuperezi datele.

Cum recuperezi date sterse – Scanezi

După ce ai selectat drive-ul de pe care vrei să recuperezi datele șterse, aplicația SFWare Recovery Software începe să scaneze complet unitatea pentru a găsi datele și pozele șterse sau pierdute.

Cum recuperezi date sterse – Restaurezi

După ce scanarea unităților de stocare unde se află datele pe care vrei să le recuperezi este realizată, vei putea observa ce date poți recupera. Le vei putea previzualiza, selecta și restaura.

De ce se pied datele de obicei

De ce se pierd fisierele

Principalele probleme care cauzează pierderea datelor, pierderea fișierelor, pierderea pozelor sau pierderea oricăror informații importante de pe un hard disk sunt cauzate de aceste aspecte principale:

  • Ștergerea accidentală a pozelor, fișierelor etc.
  • Infectarea calculatorului cu un virus
  • Bad sectors pe hard disk
  • Coruperea sistemului de operare
  • Întreruperea curentului electric

Concluzie legată de cum recuperezi date sterse

Recuperare poze sterse

Acum că ai aflat cum recuperezi date sterse îți recomand să nu mai îți bați capul cu diverse soluții aparant gratuite de recuperare a datelor care o să-ți mănânce timp, energie și cine știe ce mallware.

Știi vorba aia: ”Suntem prea săraci ca să ne permitem lucruri gratis sau ieftine?” :) Ei bine, se aplică și în cazul ăsta. Dacă un soft plătit nu te va ajuta să-ți recuperezi datele, ce te face să crezi că unul free o va face? :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Un comentariu la „Cum recuperezi date sterse cu un data recovery software”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.