Mi-Home.ro, cea mai nouă platformă de e-commerce Xiaomi, se lansează în România

Cu ocazia lansării oficiale Mi-Home.ro, fanii Mi și utilizatorii Xiaomi se pot bucura și de prima campanie de flash sale.

Aceasta constă în reduceri de până la 30% din prețul recomandat de vânzare al mai multor produse, atât din segmentul telefoanelor inteligente, cât și din gama ecosystem.

Mai mult decât atât, prin folosirea codurilor promoționale XIAOMI100, XIAOMI50 sau XIAOMI20 (valabile până la finalul zilei de 18 ianuarie), clienții pot beneficia de discounturi suplimentare în valoare de până la 100 RON. Mai jos, aveți lista completă a produselor cărora li se aplică prima promoție: 

TELEFOANE INTELIGENTE

  • Redmi 9 (3GB+32GB) – 549,90 RON (prin aplicarea codului XIAOMI50 pe 18 ianuarie)
  • Mi 10T Lite (6GB+128GB) – 1.399,90 RON (prin aplicarea codului XIAOMI50 pe 18 ianuarie) 

GAMA ECOSYSTEM

  • Mi Electric Scooter 1S EU – 1.499,90 RON (prin aplicarea codului XIAOMI100 pe 18 ianuarie)
  • Mi Air Purifier 3H – 549,99 RON (prin aplicarea codului XIAOMI50 pe 18 ianuarie)
  • Mi Smart Band 5 – 129,99 RON (prin aplicarea codului XIAOMI20 pe 18 ianuarie)

Surprizele zilnice din cadrul campaniei vor continua în perioada 18-25 ianuarie. Așadar, Mi-home.ro aplică încă din ziua lansării oficiale principiul Xiaomi de a le aduce utilizatorilor săi cele mai bune produse, la prețuri oneste.

Canalele oficiale de comunicare ale Mi-Home.ro sunt: www.mi-home.ro și https://www.facebook.com/mihomeromania.   

Mesajul Xiaomi Corporation:

“Eficiența crescută a platformei de distribuție pe mai multe canale este componenta de bază a strategiei de extindere a companiei. În acest fel putem opera în mod eficient și în același timp să ne extindem aria de utilizatori și să le oferim noi experiențe.

De la începuturile noastre, ne-am concentrat atenția asupra vânzărilor online directe ale produselor noastre pentru a crește eficiența și a ne construi o relație digitală cu utilizatorii. 

Odată cu extinderea rețelei de e-commerce în piețele externe și ofertele noastre avantajoase de pe canalele de e-commerce au continuat să se extindă. În 2020, am atins performanțe incredibile.

Prin valorificarea avantajelor noastre dual-band și a descoperirilor tehnologice, precum și prin respectarea celor trei principii care ne ghidează – nu ne oprim niciodată din a explora și a inova, continuăm să oferim produse cu un puternic raport calitate-preț, oferim cele mai cool produse – am reușit cu succes să ne menținem poziția pe piața premium și la nivel de livrări de telefoane inteligente, clasându-ne din nou în Top 3 în întreaga lume”. 

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.