[Video] Plimbare pe ploaie și noroi cu motorul enduro

Am încărcat un pic mai devreme pe vlogul de pe YouTube peste 30 de minute de plimbare cu motocicleta enduro. L-am pus pentru mine, ca să-l am amintire și să-l adun în diverse colecții de plimbări.

Duminică, pe 24 ianuarie 2021, am băgat a doua plimbare cu motocicleta enduro pe anul acesta. A plouat și înainte, și în timpul traseului și puțin după :) Eu sunt începător în acest sport și îl practic precum un hobby.

Prin urmare nu veți vedea cascadorii sau chestii wow. Totuși, deși acum când mă uit pe video nu are nici o legătură cu realitatea (mă refer la dealuri, văi, îngust etc.) pentru că pe video totul apare mult mai ușor (e foarte distorsionată realitatea), traseul nu a fost unul atât de ușor precum pare.

E un traseu relativ necunoscut, de aceea l-am abordat cu prudență (ca să nu pierd drumul în primul rând). Însă ce trebuie să recunosc este că un traseu foarte ușor sau ușor atunci când este uscat, poate deveni un traseu dificil sau chiar foarte dificil pe alocuri atunci când e plin de noroi și umezeală.

Au fost undeva în jur de 8 grade Celsius. Prin urmare noroiul nu a mai fost înghețat ca la prima tură pe care am dat-o anul ăsta. Și nororiul a încărcat foarte tare roțile reducând aderența acestora drastic (cine se dă pe mud știe cum e) – n-am avut locuri drepte uscate (piatră eventual sau asfalt) unde să descarc roata spate cu viteza 1 brusc, așa cum se face.

Pentru pasionați: în video apar trei motoare. De obicei, cel care merge în fața mea este un KTM 300 EXC TPI 2021 în 2T, al meu care este un KTM 250 EXC pe carburație în 2T din 2017 și un KTM 250 SX din 2010 (de aceea se aude așa motorul că e de motocross, nu de enduro, și are alte plaje de turații).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.