Cum nu am castigat eu BitCoins

Dacă îmi urmăriți blogul știți că încerc tot felul de rahaturi. De la laptopuri pe care nu le-ar folosi nimeni, până la diverse alte sisteme online (în afară de MLM-urile alea de adormit copiii). Ei bine, am încercat să produc și BitCoin.

Iar dacă nu am fost dispus să investesc în echipament de minare dedicată sau minare într-un pool, am fost dispus să ascult diverse alte soluții. Prima dată am scris despre BitCoin în acest articol, unde spuneam cum m-am lămurit eu cu acestă monedă virtuală – citiți-l dacă vreți să înțelegeți mură-n-gură care-i faza cu BitCoin. Apoi, am vrut să-mi pun calculatorul la făcut bani și am scris despre asta aici, dar la mine n-a dat rezultate pentru că mă puneau să cumpăr un thread de 50 de dolari ca să-mi deblocheze posibilitatea de a scoate bani – uneori chiar mă gândesc să o fac numai ca să-mi recuperez banii din contul în care aceștia s-au strâns. La articolul „cum îți pui computerul la făcut bani” teoretic nu era minare directă de BitCoin, dar mi-am dat seama ulterior că din asta te plătesc băieții direct în dolari pentru că îți pui puterea de procesare la bătaie.

Și în ultimă fază am dat de CEX.IO, loc de unde poți să-ți cumperi putere de minare cu BitCoin și să te apuci de treabă. E un fel de mining pool de BitCoin sau alte cryptocurriencies, dar în cloud. Puteți să vă faceți și voi cont la ei dacă aveți chef să vă pierdeți vremea, sau poate cine știe, voi aveți răbdare să faceți mai des pașii de care am să vă spun în cele ce urmează, cine știe. Și poate treceți ulterior cu un comentariu aici să-mi spuneți cum v-am ajutat eu să vă îmbogățiți din BitCoin :) Până una alta, eu la CEX.IO cam așa stau cu resursele (bannerul de mai jos își face update în timp real):

Însă e clar că nu ai să stai să aștepți să se strângă BitCoin, așa, cu 0,02 GHS putere de minare. Iar aici intervin siteurile de genul ăstora. Ce se întâmplă de fapt? Tu când îți faci cont la CEX.IO vei primi o adresă în care ți se stochează BitCoins. O adresă de genul acesteia 19K6Tqp6EKKC8WQfRA5WQ7aGMyWD3fp7sP (care e adresa mea, BTW) în care vă puteți trimite toate BitCoins obținute din surse externe. Iar o sursă externă e site-ul ăsta care conține o colecție de alte siteuri care îți oferă posibilitatea să obții gratuit o cantitate mică de BitCoins. Un astfel de site se numește faucet. Aceste site-uri se presupune că trăiesc din reclamele AdSense plasate în ele și de acolo își permit să dea o sumă mică de BitCoins gratuit. În marea majoritate a cazurilor trebuie doar să-ți introduci adresa ta de BitCoin și să completezi corect niște coduri CAPTCHA. Însă introducerea codurilor CAPTCHA se poate dovedi destul de obositoare. Eu m-am agitat destul de mult în primele 3 zile ca să fac BitCoins, dar după aia am obosit și am lăsat-o baltă. Și iată cum nu am câștigat eu BitCoins :) De fapt, am în cont minunata sumă de 0,00031271 BTC :)

Cum faceți rost de primii GHS pentru mining? Că uitasem să spun asta. Eu i-am cumpărat de aici cu 1 dolar.

BitCoins

7 comentarii la „Cum nu am castigat eu BitCoins”

 1. salutari tuturor va provoc sa folositi metzin nu este nevoie sa intrati la fiecare ora ca pe porcaria asta de freebitco pe metzi primiti 100 de ghs pentru inregistrare pe care sa ii puneti sa va mineze bitcoin eu leam incercat pe toate dar metzin este unul din cele mai bune pentru cei care sunteti interesati acesati linkul meu https://metizer.com/?ref=1ukccb

  Răspunde
 2. Minatul a mers la inceput, dupa care concurenta a cam distrus totul. Eu ma si mir ca bitcoin a ajuns la valoarea asta pentru ca mi se pare o porcarie care la un moment dat e sortita pierzaniei. In primul rand guvernele niciodata nu-ti vor permite sa devii independent din niciun punct de vedere. De exemplu in state nu poti sa devii independent energetic, cum oare poti sa crezi ca o moneda virtuala poate inlocui moneda traditionala. Singura moneda virtuala cu viitor va fi data de cardurile bancare actuale pentru ca odata cu generatiile noi de tineri complet dependente de tehnologie se va putea renunta si la moneda tiparita.

  Răspunde
 3. Eu totusi as fi interesat daca se poate sa instalezi acel soft pe linux. Ca asa, as cam avea cateva servere care le tin cam degeaba.. si sunt online nonstop. Deci ar iesi ceva bani din ele, fara sa tin eu pc deschis :D

  Răspunde
 4. Buna ziua!

  Noi, Asociatia Parinti pentru Copii, credem ca un text scris de dumneavostra pt 1 iunie sub titlul ” Scrisoare catre mine, copilul “, ar putea imbunatati viata multor copii din Romania. Regasirea emotiei copilariei retraita de fiecare dintre noi prin lectura textelor scrise de dumneavostra alaturi de alte personalitati din Romania la care am apelat, ar putea fi cheia unei noi abordari, atat la nivel personal, cat si institutional, a problemelor reale cu care copiii din societatea moderna se confrunta.

  Ceea ce va rugam este sa acceptati provocarea si sa ne trimiteti pe adresa de e-mail : scrisoricatreminecopilul@gmail.com un text semnat de dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul “

  Textul dumneavastra, alaturi de alte texte scrise de nume respectabile din Romania, precum si de voluntari mai putin cunoscuti, dar la fel de dornici sa participe la cauza noastra, va fi publicat in revistele de nisa cu care vom colabora, pe blogurile colaboratorilor nostri care trateaza teme similare, iar, la final, vor face obiectul unui volum ce va fi publicat, pe baza unei colaborari cu una din editurile de profil, sub titlul ” Scrisori catre mine, copilul ” .

  Va multumim pentru amabilitatea cu care ne acordati atentie , asteptam in timp util textul dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul ” pe adresa de e-mail :scrisoricatreminecopilul@gmail.com

  Cu stima, Asociatia Parinti Pentru Copii

  https://scrisoricatreminecopilul.wordpress.com

  La acest proiect pot participa atat persoanele invitate, cat si alte persoane care vor sa ni se alature fara o invitatie speciala in acest sens, dar care cred ca au puterea de a accepta provocarea de a scrie sincer catre cel care a fost odata, copilul.

  Pe masura ce vom primi textele dumneavoastra pe adresa de e-mail:scrisoricatreminecopilul@gmail.com, odata cu publicarea in revistele si blogurile de specialitate vom adauga pe acest blog o parte din textele ce vor sta la baza volumului:” Scrisori catre mine, copilul “

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.