Am scris cu puțin timp în urmă ce experiență plăcută am avut cu cei de la Mindblower.ro, iar dacă nu ați apucat să citiți vă învit să o faceți aici. E despre marketing frumos. Însă tura asta vreau să vă pot face un cadou prin intermediul lor.

Pentru că nu numai că mi-au trimis o scrisoare personalizată în urma unei comenzi pe care am făcut-o la ei, dar au și descoperit articolul de pe blogul meu unde îi felicitam. Și pentru că le-a plăcut ceea ce au văzut pe aici au zis că intenționează să ofere o recompensă cititorilor. Însă înainte de asta trebuie să știu cam ce v-ați dori. Și pentru asta trebuie să citiți cu atenție în continuare și să-mi lăsați un comentariu la acest articol.

Mindblower.ro este la bază un magazin de cadouri mai mult sau mai puțin ieșite din comun. Eu le-aș spune cadouri inteligente. Sunt genul ăla de cadouri pe care le faci ca să zmulgi un zâmbet prietenilor, nu un mulțumesc din obligație pe care îl primești dacă faci cadou tradiționala cămașă sau tricou. Sunt genul ăla de cadouri pe care le faci persoanelor care nu au nevoie de un cadou din politețe de la tine.

Vă invit în primul rând să aruncați o privire ca să vă inspirați. Veți observa ca puteți alege cadouri pentru casă, cadouri pentru petreceri, gadgeturi și cadouri pentru jocuri. Sau puteți să faceți bookmark la secțiunea cele mai noi, unde puteți vedea ultimele noutăți în materie de cadouri originale. Asta din două mari motive: 1. Ca să îmi spuneți cam ce cadou v-ați dori. 2. Ca să vă intre bine în cap că de pe Mindblower.ro găsiți cadouri inteligente :)

Eu v-aș atrage atenția în schimb pe cadourile de sezon. Vă provoc să găsiți forme de gheață faine și accesorii pentru grătar, precum ștanțatorul suprem pe care l-am comandat și eu ca să-l fac cadou.

Cu alte cuvinte, intrați pe Mindblower.ro acum, alegeți-vă ce vă place de acolo și reveniți cu un comentariu aici. Eventual și cu link.

În funcție de ce alegeți voi face în parteneriat cu magazinul online de cadouri un giveaway sau un concurs simplu și ușor. Stau vreo săptămână ca să-mi dați feedback-uri aici sau pe Facebook și după aia voi anunța împreună cu Mindblower ce produs cadou punem la bătaie. Până atunci aveți timp suficient să vă hotărâți ce cadou v-ar plăcea sau ce cadou v-ar plăcea să faceți cadou.

Stantator gratar


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

    14 replies to "Alege repede un produs de aici"

Comentează la acest articol