Cum n-am apucat să ajung la #BAG3 (Bloggers Arena Galați)

Din păcate sâmbătă, pe 1 iulie, n-am reușit să ajung la ediția cu numărul 3 a Bloggers Arena Galați care s-a desfășurat la sediul Thecon. Însă tura viitoare ajung cu siguranță. Va fi în toamnă și sigur voi scrie despre ea.

În caz că vă întrebați, BAG este un eveniment care se desfășoară periodic între oameni din mediul online, indiferent că sunt bloggeri, vloggeri sau oameni care fac câte ceva online.

Practic, ne strângem de dimineață până aproape seara și ne jucăm. Jocuri care se pot juca multiplayer. Se stabilește de înainte ce și cum, se organizează și se fac campionate.

Bineînțeles, în tot acest timp voia bună este la ea acasă pentru că se mănâncă, se bea, se glumește și se râde.

Partea cea mai faină este că Blogger Arena Galați înflorește de la ediție la ediție și devine un eveniment din ce în ce mai mare.

Am șterpelit și câteva poze de pe blogul lui Bogdan Pană unde veți vedea mai multe detalii și videoclipuri (inclusiv cu ultimul gol din finala Fifa).

De asemenea, țin să mulțumesc în mod special și sponsorilor pentru susținerea unui eveniment care în zilele noastre, în Galați, poate părea mai atipic (gen: ”Cum să sponsorizez eu pe unii să mănânce și să bea în timp ce se joacă? Am înnebunit?”) Sunt puțini care reușesc să treacă peste o astfel de gândire ca între paranteze, iar tura asta aceștia sunt:

În următoarea poză de grup musai trebuie să apar și eu!

Bloggers Arena Galati 3

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Cum n-am apucat să ajung la #BAG3 (Bloggers Arena Galați)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.