Mining Ethereum in Cloud Total Results in 12 Days

Cum merge miningul de Ethereum în Cloud cu Genesis Mining

În articolul precedent am abordat mai pe larg subiectul monedelor virtuale de tip Ethereum sau Bitcoin. Tot acolo povesteam că printre altele mi-am făcut cont pe Genesis-Mining și am cumpărat 2 MH/s pentru minat Ethereum pe 2 ani. Mai jos voi atașa 2 print screenuri cu ce am produs până acum din cloud mining Ethereum cu Genesis Mining. E clar că 2 MH/s nu e suficient, așa că azi am mai cumpărat încă 4, ca să fac 6 MH/s folosiți strict pentru Ethereum. Clar, miningul în cloud nu este așa profitabil și riscă să nu fie deloc profitabil. Dar dacă nu ai bani de investit în plăci video pentru mining de genul ăsta, pentru început merge să-ți încerci norocul și cu minatul în cloud. Din ce am citit pe internet, cei de la Genesis-Mining sunt serioși și doar pe ei îi pot recomanda, că doar pe ei i-am încercat. Dacă vrei să cumperi putere de mining de la Genesis Mining cu reducere, poți folosi codul uOjfA3 la finalizarea comenzii și vei primi un discout de 3%. Se vorbește de bine și despre cei de la Hasflare ca mining în cloud, dar personal n-am luat de la ei încă. În rest, cam asta am obținut eu în câteva zile de cloud mining Etehereum. O valoare de 0,00715249 ETH în 12 zile.Mining Ethereum in Cloud Total Results in 12 DaysMining Ethereum in Cloud Daily Average

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comments

  • Cristi

    Reply Reply 01/09/2017

    Adica ai obtinut 10 lei in 12 zile, extrem de putin

  • Minez si eu pe ethereum dar am dat sa imi faca conversia in BTC si parca nu merge atat de bine pe cat as vrea. Astept zilele astea sa dea drumu la pachete de BTC sa cumpar ceva serios.

Leave A Response

* Denotes Required Field