Cum descarci poze de pe Instagram

Cum descarci poze de pe Instagram sau cum downloadezi poze de pe Instagram este o întrebare pe care mi-am pus-o la un moment dat și am zis că poate mai sunt și alte persoane care caută cum să faci asta.

De ce ai vrea să descarci poze de pe Instagram

Uneori poate dorești să descarci o poză proprie de pe Instagram, așa cum mi s-a întâmplat mie. Am publicat acum câțiva ani pe Instagram o poză mai veche pe care nu o mai găsesc pe nicăieri în format original.

Și când am intrat pe Instagram am observat că nu am opțiunea de a downloada o poză de pe Instagram așa cum pot downloada o poză de pe Facebook sau alte rețele sociale, de exemplu.

Dacă ai de gând să-ți descarci toate pozele de pe Instagram cu scopul de a-ți închide contul sau pur și simplu de a le avea într-o colecție privată de poze, mi se pare că există o posibilitate de a descărca tot codul sursă.

Dar nu vom vorbi despre descărcarea întregului cod sursă pentru pozele tale de pe Instagram sau de a apela la departamentul GDPR Compliance pentru a descărca poze de pe Instagram, ci vom apela la un tool simplu.

Cu ce descarci poze de pe Instagram

Cu ce descarci poze de pe Instagram

Pentru a descărca poze de pe Instagram poți folosi un program foarte simplu online pus la dispoziție de cei de la Stormlikes, serviciul de cumpărare followeri pe Instagram de care povesteam în acest articol.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi serviciul lor de aici, Instagram Downloader. De acolo pașii sunt destul de simpli pentru a descărca poze de pe Instagram direct pe calculator sau pe telefon.

Cum descarci poze de pe Instagram

Cum descarci poze de pe Instagram

Mai jos îți voi prezenta un tutorial pas cu pas cum descarci poze de pe Instagram. Vei observa că descărcarea pozelor de pe această rețea socială e mult mai ușoară decât credeai.

Pasul 1 Intri pe contul de Instagram de unde vrei sa descarci poza
Pasul 1 – Intri pe contul de Instagram de unde vrei sa descarci poza
Pasul 2 - Intri pe poza de Instagram pe care vrei sa o descarci
Pasul 2 – Intri pe poza de Instagram pe care vrei sa o descarci
Pasul 3 - Selectezi linkul din browser al pozei de pe Instagram pe care vrei s-o downloadezi
Pasul 3 – Selectezi linkul din browser al pozei de pe Instagram pe care vrei s-o downloadezi
Pasul 4 - Te duci pe Instagram Downloader si dai paste (lipesti) linkul acolo
Pasul 4 – Te duci pe Instagram Downloader si dai paste (lipesti) linkul acolo
Pasul 5 - Apesi butonul portocaliu Download Post si asta e tot
Pasul 5 – Apesi butonul portocaliu Download Post si asta e tot

Atenție, rezoluția pozei descărcate de pe Instagram nu va fi cea originala, ci undeva la jumătate. De exemplu, în loc de 1024 x 1024 pixeli, Instagram Downloader îți va descărca o poză de 506 x 506 pixeli.

Ce trebuie să mai știi despre cum descarci poze de pe Instagram

Ce trebuie să mai știi despre descarcarea pozelor de pe Insta

Descărcarea pozelor de pe Instagram este posibilă. Prin urmare, este implicit permisă. Însă nu confunda acest lucru cu drepturile de proprietate asupra pozei respective. Nu fura pozele altora și munca altora.

Faptul că este pe internet, nu înseamnă că este gratis. Cineva a muncit pentru poza respectivă și pentru conținutul creat. Poți fi dat oricând în judecată pentru utilizarea neautorizată a oricărei poze de pe internet.

Folosește cu responsabilitate un Instagram Downloader pentru a descărca poze de pe Instagram și respectă munca celorlalți, chiar dacă aparent își oferă gratis creațiile pe internet. Îi poți sprijini cu o abonare, share etc.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Cum descarci poze de pe Instagram”

    • Salut! Îmi pare rău. După cum observi, articolul este un pic mai vechi și cel mai probabil Instagram a adăugat noi opțiuni de protejare a pozelor. Dar ce eroare îți dă? Ai băgat linkul postării și pozei acolo și ce nu merge?

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.