Cum afli ce template folosește un site pe WordPress

Am scris o carte de dezvoltare personală. Se numește ”De ce nu” și în acest moment este disponibilă pentru 👉 PRECOMANDĂ AICI 👈


Ce temă WordPress e asta?

Ai văzut vreodată vreun site super fain a cărui template ți-a plăcut foarte mult? Ți-ai dorit să vezi și tu cât costă acel template, cum se numește și de unde l-ai putea descărca sau cumpăra?

Ei bine, click dreapta și inspecturile pe codul sursă al site-ului respectiv s-au terminat. Pentru că ai un tool cu care poți să verifici ce template folosește un anumit site WordPress, dacă folosește o temă publică.

WordPress Theme Detector

Pentru a verifica ce template are un website în WordPress poți folosi toolul numit WordPress Theme Detector. Este pus la dispoziție de Kinsta, o companie super tare de hosting dedicat WordPress al cărui client sunt.

Introduci adresa websiteului al cărui template vrei să-l verifici și bang, ai toate datele acolo. Uite, eu am făcut un test cu blogul meu și a recunoscut corect ce template folosesc, dar a descoperit și alte informații.

Ce temă WordPress e asta
Cum afli ce tema are un site WordPress
WordPress Theme Detector

Atenție însă, acest tool de identificare a unei teme WordPress funcționează doar în cazul websiteurilor construite pe WordPress și doar în cazul templateurilor publice, nu și a templateurilor custom.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Cum afli ce template folosește un site pe WordPress”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend