BGG 2

Cum a fost la #BGG 2

Iată că a mai trecut o întâlnire a bloggerilor gălățeni și brăileni pe anul acesta. Tura asta au fost mult mai mulți bloggeri și oameni de online la Blog Gathering Galați, iar la un moment dat cred că eram vreo 20 de persoane la masă. Ca și la primul BGG, a plouat :). De acum când știți că se organizează un BGG, în ziua aia sigur va ploua un pic :). Tot băutul de bere s-a desfășurat la Daily Pub începând cu ora 18:00 și a continuat până noaptea târziu, unii dintre noi plecând abia pe la 12 noaptea :). S-a discutat despre orice, mai puțin despre blogging. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am apucat să stau de vorbă cu toată lumea, iar asta probabil pentru că am fost destul de mulți. Însă bloggerii prezenți la BGG au găsit o soluție la acest aspect pentru următoarea întâlnire: BGG-uri tematice presărate cu activități structurate de relaționare :).

S-a discutat despre politică, despre Galați, despre mașini și despre ce putem facem împreună din rolul de bloggeri. Concret, s-a stabilit că ar fi utilă o platformă de recensământ a blogurilor gălățene și brăilene, unde bloggerii să se înscrie cu cât mai multe detalii despre ei și blogurile lor, astfel încât să se cunoască mai bine între ei, iar companiile locale care doresc diverse campanii online, să poată selecta mult mai ușor cu cine să lucreze. De asemenea, platforma ar trebui să conțină date statistice despre fiecare blog, precum și informații legate de frecvența de publicare a articolelor. Pe subiectul ăsta aș avea destul de multe idei și m-aș ocupa de el, dar am nevoie de platforma care să facă tot ce trebuie să facă, iar WordPress nu cred că este chiar ceea ce trebuie în cazul ăsta.

Apoi, s-a adus în discuție un proiect de implicare civică în Galați care presupune ca cetățenii să își dea cu părea într-un mod structurat despre cum ar merita să fie folosiții banii din bugetul local. Aici eu m-am pierdut în subiect, dar e faină ideea și am de gând să o sprijin când va fi pusă în aplicare.

Dar n-am să vă povestesc tot ce s-a întâmplat la BGG 2, ca să veniți și la a treia ediție atunci când se va organiza :).

A … și trebuia să primim și chestii din astea :), dar din păcate autorul bine intenționat (Angelo Robitu – Brăila) n-a mai putut ajunge la BGG 2 din cauza unei situații de ultimă oră. Dacă intru în posesia lor, promit că facem cumva să vi le dau. Ar fi fain să avem niște amintiri de la fiecare eveniment, iar de acum s-ar putea să avem pentru că Georgiana Vînău, copywriter la revista Explore, ne-a spus că există deja o cafenea deschisă foarte recent în Galați care s-a oferit să găzduiască BGG 3 + potențiali sponsori pentru evenimente de gen.

BGG 2

@angelorobitu

Iată și lista de participanți care și-au notat prezența în caiețelul Georgianei.

 1. Luiza Tofan – lizu.ro
 2. Daniel Chetroni – devicer.ro
 3. D.C. Predescu – galateni.net
 4. Lupica George
 5. Cristi Ochiu
 6. Lupar Laurentiu – galateni.net/laurentiu
 7. Ana Elisabeta – anaelisabeta.blogspot.com
 8. Iulian Donici – iuliandonici.ro
 9. Cip Pruteanu
 10. Laura Negoi
 11. Gabriel Ursan – gabrielursan.ro
 12. Bogdan Daniel – pionezadintrefese.ro și madeingalati.ro
 13. Botezatu Anca – 101fashionstreet.com
 14. Catalin Stoica
 15. Dragos Czinjepolschi – baiatuldintren.wordpress.com
 16. Miruna Stan – rrimuna.wordpress.com
 17. Ciprian Florea – techarena.ro
 18. Gabi Grecu

Și niște poze. Dacă mai aveți, vă rog să mi le dați ca să le pun. Iar dacă ați scris articole despre BGG 2, băgați un link la comentarii ca să citească și ochiul meu :).

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

8 Comments

 • Iulian Donici

  Reply Reply 05/08/2013

  Au fost discutii interesante cu oameni interesanti. De-abia astept #BGG3.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 05/08/2013

   Mie îmi pare rău că noi doi nu prea am avut ocazia să stăm de vorbă. Abia când erai pe punctul de plecare mi-am dat seama de asta, dar cu siguranță vom profita de #BGG 2.

 • Liz

  Reply Reply 05/08/2013

  Am fost multi. :) Am nimerit in coltul gresit. Am o fotografie reprezentativa pentru care multumesc si simt din nou lipsa Iuliei si a fotografiilor facute de ea. Am fost cuminte, i-am cuprins pe toti cu privirea si zambetul .

  • Iulia Kelt

   Reply Reply 05/08/2013

   Data viitoare face Iulia poze :)

 • Laura Negoi

  Reply Reply 05/08/2013

  Foarte faina atmosfera, discutiile si oamenii! M-as bucura mult sa va mai vad, on si offline.

 • Pato Basil

  Reply Reply 05/08/2013

  imi pare din nou rau, ca nici la asta n-am fost prezent, sper ca v-ati simtit bine!
  Sper ca la urmatoarea adunare sa fac act de prezenta.

 • Lupica George

  Reply Reply 05/08/2013

  Scuze tuturor celor care n-apar in poze. N-am fost in calitate de fotograf, ci de participant, asa ca m-am preocupat mai mult cu participatul decat cu pozatul :))

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 05/08/2013

   George, mulțumim pentru poze. Este foarte bine și așa. Pozele de la tine sunt singurele pe care le am :).

Leave A Response

* Denotes Required Field