Mâine se întâlnesc bloggerii în Galați #BGG 2

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Mâine (sâmbătă) se întâlnesc niște bloggeri în Galați și beau bere :). Astfel, se marchează a doua ediție BGG (Blog Gathering Galați). Se pare că vom avea la această întâlnire bloggeri gălățeni, brăileni, oameni de online și copywriteri, însă într-un număr ceva mai mare decât la BGG 1. Și-au anunțat prezența la această întâlnire un număr de 20 de bloggeri, iar 18 dintre ei au confirmat participarea. BGG 2 va avea loc de data asta în Daily Pub începând cu ora 18:00 unde mă voi afla și eu cu o bere în mână :). O parte dintre persoanele care și-au anunțat prezența se regăsesc în acest articol și în comentariile acestuia. Printre partenerii media a acestui eveniment în care bem bere, ne simțim bine și povestim :) se numără cotidianul național Adevărul și revista locală de atmosferă publicitară Explore. Hashtag-ul oficial al BGG 2 și al oricărui eveniment BGG va fi #BGG, așa că știți cum să urmăriți poze și statusuri în timp real pe Facebook, Twitter, Google+ sau Instagram ;). Cu siguranță BGG 2 va fi un eveniment cel puțin la fel de fain ca data trecută și sper să facem o tradiție din astfel de ieșiri. Plus de asta, merită să se știe că blogosfera gălățeană și brăileană există, este activă și contează. Ne vedem la BGG 2.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Mâine se întâlnesc bloggerii în Galați #BGG 2”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend