Pe 7 noiembrie am pornit un sondaj de opinie aici pe blog. Inițial a fost la liber, dar imediat după am pus cu autentificare în Google ca să fie redus riscul de deformare a rezultatului. De vineri, 7 noiembrie 2014 și până azi, joi, 13 noiembrie 2014 au răspuns la sondajul de aici 1.079 de persoane. Mai puține persoane decât pe site-urile mari de știri, dar mai multe persoane decât în multe sondaje de opinie offline făcute pe genunchi. Nu zic că rezultatele sondajului de la mine ar fi super relevante, pentru că au participat la el mai mult oameni de online, dar e suficient cât să vă faceți o părere legată de candidatul pe care îl vor susține prin vot cititorii.

Sondaj Ursan

După cum observați din graficul de mai sus, 82% votează cu Klaus Iohannis (883), 14% votează cu Victor Ponta (147), 3% nu vor merge la vot (28), iar 2% își vor anula votul (21).


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  4 replies to "Cu cine voteaza Duminica cititorii blogului meu"

  • cKy

   Secret :)) Nu ai văzut că în unele sate primarii PSD au aplicat legea străzii deoarece unii nu au votat PSD, dacă votul este secret, cum mama măsii a aflat ăla?

   • Catalin

    Eu chiar i-as provoca sa aplice legea strazii.. n-am batut niciodata oficiali ai statului, dar nu este tarziu. Inca mai pot :)

  • carrera

   Cu siguranta am sa ma duc duminica la vot insa la modul cel mai serios,nu stiu cu cine voi vota.

  • GadgetWorld

   Din pacate sondajul nu este foarte relevant…sa nu uitam ca exista si pensionari, care stim ce preferinta au, iar internetul este pro Iohannis….

Comentează la acest articol