Cu cine voteaza Duminica cititorii blogului meu

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Pe 7 noiembrie am pornit un sondaj de opinie aici pe blog. Inițial a fost la liber, dar imediat după am pus cu autentificare în Google ca să fie redus riscul de deformare a rezultatului. De vineri, 7 noiembrie 2014 și până azi, joi, 13 noiembrie 2014 au răspuns la sondajul de aici 1.079 de persoane. Mai puține persoane decât pe site-urile mari de știri, dar mai multe persoane decât în multe sondaje de opinie offline făcute pe genunchi. Nu zic că rezultatele sondajului de la mine ar fi super relevante, pentru că au participat la el mai mult oameni de online, dar e suficient cât să vă faceți o părere legată de candidatul pe care îl vor susține prin vot cititorii.

Sondaj Ursan

După cum observați din graficul de mai sus, 82% votează cu Klaus Iohannis (883), 14% votează cu Victor Ponta (147), 3% nu vor merge la vot (28), iar 2% își vor anula votul (21).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Cu cine voteaza Duminica cititorii blogului meu”

  1. Secret :)) Nu ai văzut că în unele sate primarii PSD au aplicat legea străzii deoarece unii nu au votat PSD, dacă votul este secret, cum mama măsii a aflat ăla?

    Răspunde
  2. Din pacate sondajul nu este foarte relevant…sa nu uitam ca exista si pensionari, care stim ce preferinta au, iar internetul este pro Iohannis….

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend