Cu cine voteaza Duminica cititorii blogului meu

Pe 7 noiembrie am pornit un sondaj de opinie aici pe blog. Inițial a fost la liber, dar imediat după am pus cu autentificare în Google ca să fie redus riscul de deformare a rezultatului. De vineri, 7 noiembrie 2014 și până azi, joi, 13 noiembrie 2014 au răspuns la sondajul de aici 1.079 de persoane. Mai puține persoane decât pe site-urile mari de știri, dar mai multe persoane decât în multe sondaje de opinie offline făcute pe genunchi. Nu zic că rezultatele sondajului de la mine ar fi super relevante, pentru că au participat la el mai mult oameni de online, dar e suficient cât să vă faceți o părere legată de candidatul pe care îl vor susține prin vot cititorii.

Sondaj Ursan

După cum observați din graficul de mai sus, 82% votează cu Klaus Iohannis (883), 14% votează cu Victor Ponta (147), 3% nu vor merge la vot (28), iar 2% își vor anula votul (21).

4 comentarii la „Cu cine voteaza Duminica cititorii blogului meu”

  1. Din pacate sondajul nu este foarte relevant…sa nu uitam ca exista si pensionari, care stim ce preferinta au, iar internetul este pro Iohannis….

    Răspunde
  2. Secret :)) Nu ai văzut că în unele sate primarii PSD au aplicat legea străzii deoarece unii nu au votat PSD, dacă votul este secret, cum mama măsii a aflat ăla?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.