Akcent feat Lidia Buble & DDY Nunes

Cea mai mare manea de la radio

E de mult. Dar văd că nu se liniștește nimeni. Akcent feat Lidia Buble & DDY Nunes – Kamelia. Mai durează?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

 • Catalin

  Reply Reply 13/11/2014

  Orice piesa in care apare DDY Nunes, este o semi-manea. Deci oricare piesa ai vrea tu..

 • Sorin

  Reply Reply 13/11/2014

  Conform DEX, manea este un cântec de dragoste de origine orientală, cu melodie duioasă şi tărăgănată. Mergem mai departe şi luăm „tărăgănată” ca fiind un cântec executat cu note sau modulaţii prelungite, care „modulaţii” ar fi trecerea de la o tonalitate la alta după regulile armoniei, armonia fiind o concordanţă fonică între sunete, sunetele fiind vibraţie muzicală, şi aşa mai departe.
  Din punct de vedere compoziţional, manelele se împarte la mai multe specii: manele (manele simple, sau simple manele), semi-manele (jumi-manele), folk manele, metal manele şi heavy metal manele. Din punct de vedere regional, manelele se împarte în medieval manele, celtic manele, oriental manele (acestea fiind cele mai apropiate de genul care le-a consacrat). Din punct de vedere al instrumentaţiei, manelele se diversififică în music manele, instrumental manele, vocals manele, lyrics manele… vă rog nu-mi cereţi să mai continui !!!

Leave A Response

* Denotes Required Field