Băi oameni buni, nu înțeleg cum de s-a viralizat treaba asta. Nu înțeleg de ce. Nu înțeleg nimic. Când a apărut pentru prima dată videoclipul cu Cristiii pe rețelele sociale i-am dat ignore. Nu înțelegeam care-i șpilul. Recunosc, nu înțeleg nici acum cum s-a viralizat așa un videoclip în care unul strigă Cristiii. Morala e că nu se viralizează ce se potrivește, se viralizează ce se nimerește. Treaba cu Ion mi-a plăcut mai mult :). Sunt ca Ion.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  6 replies to "Cristiii, Cristiii: Nu înțeleg nimic!"

  • Lospa

   Ion traduce si ciordeste continutul de pe pagina „Be like Bill”, apoi si-l declara continut unic. Tu nu esti ca Ion. Cred

  • Andrei Daniel

   Calmul taranului care striga Cristi e foarte amuzant. Si faptul ca nu lasa tigara in timp ce cainele trage de el din rasputeri!
   Viral nu inseamna calitatea continutului! E ceva ce poti controla, sau trebuie sa fii foarte bun!

  • Timar Caius

   Poate e doar un test de evaluare a prostiei la romani.Si dupa cum se vede numarul de retarzi e mare si „se viralizeaza” unii de la altii…

  • StrugaruI

   Mie nu îmi place să o spun pentru că nu mă cred foarte inteligent. Dat, să fim serioși, în ultimul timp tot mai multe filmulețe de acest gen sunt virale pe net. Să fie oare din cauză că tot mai mult oameni mai puțini pregătiți au acces la internet?

Comentează la acest articol