[Video] Criolipoliza 3.0: Slăbești în 3 săptămâni fără sport sau diete

Criolipoliza 3.0 este noua generație de slăbire prin criolipoliză disponibilă la aBeauty Clinique. Am avut ocazia să testez această procedură la aBeauty Clinique Galați.

Din ce înțeleg, această tehnologie va fi disponibilă și la alte clinici aBeauty din țară precum București, Brașov, Constanța, Iași și Timișoara.

Criolipoliza 3.0 Slabesti fara sport sau diete

Video Criolipoliza 3.0

Se prea poate să fi omis niște informații despre criolipoliza 3.0 în videoclipul de mai jos de pe vlogul meu, așa că am să vă rog să derulați un pic mai jos pe articol și să aflați toate detaliile.

Sunt un tip care nu se abține de la mâncare și băutură. În timpul săptămânii sunt cuminte. În sensul că nu pun strop de alcool în gură și mă străduiesc să mănânc sănătos. În weekend mănânc orice și beau câteva beri.

Muncesc foarte mult, nivelul de stres e mare și încerc să fiu în același timp un soț și un tată devotat familiei. Niciodată nu am avut pretenția să fiu super fit, însă îmi doresc să-mi țin greutatea și formele sub control astfel încât să se așeze bine o cămașă pe mine.

Din păcate pentru oamenii ca mine timpul este cel mai mare dușman (consider că timpul este singura resursă irecuperabilă). Deși fac sport (foarte) ocazional (acasă), nu am timp să merg la sală, iar stilul meu de viață nu-mi permite să fiu prieten cu dietele (nu îmi iese).

Așa că dacă mă vedeți prin Galați cum mănânc la mall câte ceva de la KFC sau dacă mă vedeți la rând la McDrive, să știți că unele tratamente corporale îmi permit să-mi țin silueta cât de cât în control. Nu că aș fi slab sau că am fost vreodată, dar dacă nu apelam la așa ceva eram cu peste 20 Kg mai gras cu siguranță. Trust me, am fost și mai gras decât m-ați văzut.

Ce este criolipoliza

Criolipoliza protectie
Deși pare ciudată la prima vedere, zona de acțiune pentru slăbire prin criolipoliză este protejată de o membrană anti-freeze. Iar în cazul criolipolizei 3.0 există un led care protejează zona suplimentar.

Criolipoliza este o procedură de slăbire. Criolipoliza mai este cunoscută și drept alternativa neinvazivă la liposucție. Da, criolipoliza este neinvazivă și nu implică nici o perioadă de recuperare. Vii, faci criolipoliză și apoi îți vezi de activitățile cotidiene. Durează o oră.

Noi în organism avem 5 tipuri de acizi grași.

4 din 5 acizi grași pot fi distruși la temperaturi de -5 grade Celsius. Al cincilea tip de acid gras poate fi distrus doar la -42 de grade Celsius. Din păcate.

Cum nu se poate răci țesutul uman la -42 de grade Celsius în siguranță (încă), rămâne să ne luptăm cu restul de 4 acizi grași. Prin criolipoliză.

Criolipoliza îngheață cele 4 tipuri de acizi grași. Corpul îi percepe ca fiind distruși. Celulele macrofage (macrofagul este una dintre cele trei celule fagocitare ale sistemului imunitar) descoperă acești acizi grași înghețați și îi elimină pe cale naturală prin sistemul limfatic.

Nu degeaba macrofagelor li se mai zice și gunoierii organismului :)

Astfel, în 3 săptămâni după prima ședință de slăbire prin criolipoliză încep să se vadă primele rezultate. Pentru că în 3 săptămâni (21 de zile) se produce la un om normal și sănătos o regenerare celulară aproape completă. Ești alt om dacă nu știai :)

Slăbirea prin Criolipoliza 3.0

Zona dupa criolipoliza
Așa arată zona după criolipoliză. Nu te speria. Roșeața aia dispare la vreo 5 ore după procedură. Vei vedea mai jos.

Criolipoliza 3.0 este noua generație de slăbire prin criolipoliză. Prin simplul fapt că răcește țesutul adipos la -11 grade Celsius, oferă un plus de rezultat prin temperatura asta așa joasă pe care o poate atinge în siguranță. În premieră în România chiar.

Mai exact: medicina nu e la fel ca matematica.

Dacă la -5 grade Celsius toți cei 4 din 5 acizi grași erau distruși, nu mai era nevoie de tehnologie nouă. Toate aparatele de criolipoliză se opreau la -5 grade Celsius și aia era.

Însă treaba nu e așa simplă cu organismul uman. Că dacă era așa simplă se găseau de mult soluții la orice, inclusiv la boli incurabile. De asta cercetătorii lucreză continuu.

Și așa s-a ajuns la criolipoliza 3.0.

Este nevoie de o temperatură mult mai joasă pentru că acizii grași nu stau în organism aliniați. Aceștia se ”amestecă” (nu știu cum să zic altfel) între ei. Și de multe ori temperatura de -5 grade Celsius nu e suficientă ca să ajungă la cei care răspund la această temperatură.

Tocmai de aceea se recomandă slăbirea prin criolipoliză împreună cu tratamente cu radiofrecvență cu 1-2 săptămâni înainte de procedură și cu 1-2 săptămâni după procedură.

Uneori ai ocazia și bugetul să faci și un astfel de tratament înainte, alteori NU.

Aici intervine puterea criolipolizei 3.0.

Și toate beneficiile suplimentare pe care le aduce criolipliza 3.0, pentru că nu e vorba doar de temperatura de -11 grade Celsius, ci de mult mai multe lucruri.

Pentru cei cărora le plac detaliile tehnice, pot să vă spun despre criolipoliza 3.0 că:

 1. Are efect pe reducerea țesutului adipos localizat + remodelare corporală
 2. Este prima criolipoliză din lume care are efect colateral și pe celulită
 3. Rezultatele sunt rapide (de la 3 săptămâni după prima ședință)
 4. Are protecție mai bună anti-freeze (e cea mai sigură criolipoliză)
 5. Poate fi folosită simultan pe 3 zone datorită celor 4 aplicatori
 6. Oferă șoc termal în primele 5 minute (+38-42 grade Celsius)
 7. Răcește țesutul adipos la până -11 grade Celsius în siguranță
 8. Are 7 niveluri de vacuum pentru un plus de precizie
 9. Există mai multe tipuri de aplicatori de precizie (contează mult tare)
 10. Poate trata mai multe zone simultan (datorita celor 4 aplicatori)

Concluzie slăbire prin Criolipoliza 3.0

Dupa criolipoliza
Așa arată zona aia de mai sus după 5 ore de la criolipoliză. Uneori poate dura 5 zile, alteori 5 ore. Depinde de organism. E normal.

Pentru cine a mai făcut criolipoliză sau studiază fenomenul, se vede de la distanță că noua tehnologie de criolipoliza 3.0 este o inovație importantă în acest domeniu medical și estetic.

Criolipoliza 3.0 este ceva nemaiîntâlnit până acum. Este mai eficientă, mai precisă și mai sigură. Iar dacă ai mai făcut criolipoliză până acum și nu ai înțeles rezultatele, cu siguranță vei înțelege diferențele având în vedere informațiile. Nici o criolipoliză nu este egală cu alta și noua generație de criolipoliza 3.0 este altceva față de ce ai mai făcut până acum.

Eu am mai făcut criolipoliză până acum la -8 grade Celsius. Rezultatele sunt bune. Însă rezultatele la criolipoliza 3.0 sunt și mai bune. Mult mai bune. De fapt, vei simți diferența din momentul în care ți se montează aplicatorii și începe răcirea. Este altceva.

Criolipoliza este o terapie bună de slăbire. Important e unde o faci și cu ce aparat o faci.

E ca la telefoane. Orice telefon sună. Însă nu orice telefon îți oferă aceeași experiență, rezultate și fericire în viața de zi cu zi. Înțelegi analogia.

Rezultatele mele cu criolipoliza 3.0

Am fost la măsurători după o lună. M-am îngrășat. De la 87 Kg am ajuns la 90 Kg. Am avut niște probleme în familie și viața mi s-a dat peste cap. Nu vreau să vorbesc despre asta.

Însă sunt în circumferință cu 1,5 cm mai jos, chiar dacă am luat 3 kile. Da, puteam fi și mai jos dacă eram cuminte, dar nu poți controla viața.

Chiar și așa, 1,5 cm pentru mine la 3 kile în plus e ceva.

Puteam fi poate cu 3 cm mai jos dacă îmi mențineam greutatea de 87 Kg.

Atenție totuși, rezultatele diferă de la organism la organism.

Dacă vrei să începi un tratament de slăbire prin criolipoliza 3.0 începe aici.

Răspund la orice întrebare în acest articol. Chiar am trecut prin această procedură cu aparate diferite și știu despre ce vorbesc. Să ne citim sănătoși :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „[Video] Criolipoliza 3.0: Slăbești în 3 săptămâni fără sport sau diete”

 1. Merge la orice tip de tesut? Adica unele tesuturi sunt mai tari, altele mai moi. Ce mai pot face in paralel pentru a spori rezultatele?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.