Costineşti, staţiunea tineretului

Probabil sună destul de ciudat să scriu un articol cu un astfel de nume, mai ales acum când zilele de vară par desprinse dintr-un trecut destul de îndepărtat. Costineşti e staţiunea care mi-a oferit oportunitatea să văd Marea Neagră pentru prima dată în viaţă. Eram la liceu (da, destul de târziu am fost la Mare) prin clasa a 10-a şi am organziat o deplasare la Mare împreună cu nişte prieteni de-ai mei din Oneşti.

Nu am să vă dau detalii acum, pentru că e mult de povestit, iar unele lucruri chiar nu le pot povesti pe blogul meu, însă pot să declar că în Costineşti am avut parte de nişte experienţe pe care nu le-aş putea uita vreodată cu toate că alcoolul curgea din belşug, iar unii ar putea spune că această licoare ar fi putut să-ţi ia minţile :). Una dintre cele mai tari faze a fost la cazarea din Costineşti pentru că am reuşit să găsim cazare acolo chiar lângă discoteca Ring.

Erau nişte căsuţe, sau mai bine spus camere, în care eram cazaţi câte 6 flăcăi :). Baia era la comun şi era destul de nasol, dar toată atmosfera din Costineşti te făcea să treci peste orice. Oricum, poate mă gândesc bine într-o zi şi împreună cu prietenii mei din Oneşti, care acum sunt împrăştiaţi prin toate colţurile ţării, reuşesc să refac povestea de atunci.

Şi ca să nu ziceţi că aţi intrat să citiţi doar scurte amintiri de-ale mele în acest articol pe care dacă nu le detaliez, oricum nu cred că le poate înţelege nimeni, am să vă ofer câteva fotografii cu staţiunea Costineşti toamna. Fotografiile au fost realizate ieri de echipa siteului cazaricostinesti.org şi mi-au fost trimise pe mail astăzi, iar într-un moment de respiro ca acesta am decis să le public. Nu e cine ştie ce artă fotografică, dar poate vreţi să vă faceţi o părere ;).

Costinesti toamna 1

Costinesti toamna 2

Costinesti toamna 3

Costinesti toamna 4

2 comentarii la „Costineşti, staţiunea tineretului”

  1. Eu in Costinesti am mers de pe la 30 de ani, desi era statiunea tineretului. Flacau fiind, stateam pe la tot felul de gazde ieftine, cu toaleta in curte, cu apa calda de la soare (asa ca zilele innorate erau de doua ori mai nasoale). Cand m-am insurat (inclusiv in luna de miere) am stat pe la vilute cochete pe faleza, spre Epava. A aprut si junioru’, am inceput sa stau iar pe la gazde cu curte mare.
    Anul asta am taiat-o in Bulgaria, dar un week-end tot am facut la Costinesti.
    Oricum, parerea mea, e din ce in ce mai nasol.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.