Copiii cuceresc spațiul la Brăila Mall

Îmi pare rău că nu voi putea participa mâine, în prima zi, dar sigur îmi voi face timp să o iau pe Sara de o mânuță și să o duc acolo. Vă invit să citiți mai multe detalii în cele ce urmează și să luați parte alături de copiii voștri.

Echipajul KIDS ON THE MOON îi așteaptă pe copii să decoleze într-o fascinantă călătorie pe lună! În perioada 28 Mai – 21 Iunie, Brăila Mall – cel mai mare centru comercial din zona Brăila – Galaţi, găzduiește evenimentul Kids on the Moon – cea mai mare călătorie în lumea fascinantă a spațiului cosmic, dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani.

Expoziția interactivă reprezintă o oportunitate inedită pentru cei mici de a învăța noțiunile de bază în astronomie în cadrul unui curs interactiv de 45 de minute, dar și de a descoperi tainele călătoriilor în cosmos în calitate de astronauți echipați pentru o misiune în spațiu. Pe parcursul lecției interactive, copiii vor fi supravegheați de mentori care le vor dezvălui misterele universului, iar la finalul călătoriei vor primi un Certificat de Astronaut.

Expoziția cuprinde trei secțiuni – zona culturală, zona pământească și zona lunară. În prima secțiune cei mici vor avea ocazia de a afla cine au fost primii oameni care au pășit pe lună, precum și detalii inedite despre modulele spațiale care au explorat orbita.

În zona pământească copiii vor descoperi imagini inedite din spațiu cu ajutorul unor ochelari speciali. Cea de-a treia zonă este locul în care cei mici vor putea aseleniza, folosind casca de astronaut, ca nişte adevăraţi temerari ai spațiului.

Pe lângă modulul interactiv, expoziția le oferă copiilor și posibilitatea de a învăța sistemul solar sau de a descoperi cum funcționează un telescop spațial. Imaginile din cadrul expoziției Kids on the Moon sunt fotografii oficiale împrumutate de ESA (Agenția Spațială Europeană) și NASA. În plus, fotografiile astonauților celebri precum: Rick Hleb, Buzz Aldrin, Bruce McCandless, Story Musgrave, Jake Garn și Alexander Poleschuk sunt cu semnătura celor care au transformat explorarea spațiului într-un obiectiv al întregii omeniri.Copiii cuceresc spatiul cosmic la Braila Mall

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.