Conferinta de parenting pe tema „Jocul in relația părinte-copil” – Galati, 27 martie

Dragi părinți din Galați, Brăila sau împrejurimi, am un mesaj pentru voi din partea FasTracKids. Pe 27 martie urmează o nouă conferință de parenting de care merită să știți.

Revenim cu o noua conferinta in luna martie unde este invitata Otilia Mantelers. Mai exact pe 27 martie Otilia Mantelers, psiholog, consultant în parenting și specialist în joaca terapeutică cu copii, trainer de Playful Parenting și mămica din spatele blogului „Joc și emoții” și-a propus să vorbească exact pe tema în care este specialistă: „Jocul în relația părinte-copil: apropiere, încredere, vindecare”.

“In relatia cu copiii mei si cu ceilalti copii care ma inconjoara imi place sa respir Playful Parenting. Nu stiu cine as fi fost eu daca nu ar fi existat Larry Cohen si Playful Parenting a lui. Si Aletha Solter cu tot ce inseamna plansul si tantrumurile si disciplina fara pedepse si recompense” afirma despre sine Otilia, mama a trei copii, Yuri-8 ani, Anna-6 si Kim-4 ani. Ca parinti facem totul pentru fericirea copiilor nostri si ii iubim mai mult decat orice pe lume. Avem insa momentele acelea in care ne simtim coplesiti si avem nevoie de o mana de ajutor, de o inima care sa ne asculte, de o incurajare ca sa ne simtim iar mandri de parintii din noi.

Prin blog si prin cursurile pe care le tine, Otilia isi doreste sa ajute parintii sa nu se mai simta vinovati si sa le poata da un strop de incredere ca e cel mai frumos si mai linistitor pentru copii faptul ca nu suntem perfecti. Ce presiune ar fi asupra copiilor daca am fi perfecti: cum s-ar compara ei cu niste giganti care fac si simt totul ca la carte?

Playful Parenting inseamna a fi fericit impreuna cu copilul, a ne juca baba-oarba si a ne lua in brate cand il prindem. A ne juca cucu-bau cu bebelusul. A ne harjoni pe pat, in iarba, a merge la mall cu copilul mai mare, a vedea un film impreuna.

Playful Parenting este un fel frumos de a interactiona cu copilul prin joc. De a intra in lumea copilului in conditiile puse de el. Este un fel jucaus de a fi cu copilul pe care majoritatea parintilor il fac instinctiv. Playful Parenting inseamna a fi fericit impreuna cu copilul. Playful Parenting are si o parte serioasa si complexa, aceea de a procesa emotii mai putin placute: durere, frustrare, tristete. Pentru ca in joc copilul isi vede emotiile oarecum distantat si reuseste sa le dea un loc undeva in capsorul si in inima lui. Tema discutata le va fi de mare ajutor parintilor, bunicilor, educatorilor, invatatorilor, profesorilor si lista poate continua pentru ca joaca mereu va avea succes in orice intreprindem.

COSTUL conferintei este 100 de lei. Pentru parintii Fastrackids si clientii partenerilor acestui eveniment, carora le multumim pentru sprijin (Multiprint, PrintArea, Revista Explore, Gabriel Ursan, PresaGalati, Librariile Humanitas, Ceaiul-Tau, Elfbebe, Gamacris, APCA) costul este 60 de lei.

Pentru cei care se inscriu pana pe 15 Martie tarifele sunt 90 de lei respectiv 50 de lei pentru clientii Fastrackids si ai partenerilor.

De asemenea, va oferim posibilitatea de a face cadou o invitatie la conferinta, unei persoane care nu este client Fastrackids sau a partenerilor, cu doar 60 de lei in loc de 100.

UNDE? Conferinta va avea loc la Club Sidex Galati de pe str. Regiment 11 Siret nr. 2A, Tiglina 1.
CAND? Vineri, 27 MARTIE, ORA 17.30-20.30.

Pentru REZERVARI sunati la 0727881689

Otilia Mantelers

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.