Comunicat de presa BGG 5

Acest articol are rol de comunicat de presă pentru evenimentul BGG 5. Rog toate publicațiile sau partenerii noștri să preia informațiile de mai jos și să le publice până pe data 8 iunie 2014. Mulțumim anticipat!

Bloggerii sună adunarea la cea de-a cincea ediție Blog Gathering Galați care va avea loc pe 8 iunie 2014 începând cu orele 14:00 în sala restaurantului Flow din Galați. Participarea la BGG 5 pentru oamenii de online este complet gratuită și nu implică nici un fel de obligație în afară de înregistrarea la eveniment folosind un cont de Google+ aici.

Până în acest moment și-au anunțat prezența aproximativ 50 de persoane care activează în mediul online sau care sunt interesate să se implice mai mult în mediul online. BGG 5 va începe cu o parte de prezentări publice ale unor invitați de seamă din mediul online românesc, care au acceptat să vină în Galați pentru a ajuta comunitatea online locală. Este vorba despre Vali Petcu, blogger la zoso.ro, unul dintre cele mai citite și apreciate bloguri din România, Andrei Cismaru, Social Media Manager la Bitdefender Antivirus și blogger la andreicismaru.ro și Andrei Basoc, Digital Storyteller la Golin Harris București, una dintre cele mai prestigioase agenții de PR.

În cadrul prezentărilor publice invitații vor împărtăși din experiența lor online cu scopul de a întări cunoștințele și bunele practici din mediul online românesc, fiind în același timp dispuși să răspundă la majoritatea întrebărilor care vor veni din partea participanților.

Scopul întâlnirilor BGG este să îmbunătățească relațiile între oamenii de online din zona Galați-Brăila, precum și calitatea activității acestora, influenței și a frecvenței de publicare de articole noi pe blogurile locale. La Blog Gathering Galați 5 sunt așteptați în primul rând bloggeri din toate colțurile țării, dar și oameni care vor să afle mai multe despre blogging și, de ce nu, să-și facă un blog. Evenimentul este compus din partea de prezentări publice în cadru organizat și din partea de networking care va avea loc imediat după finalizarea prezentărilor, unde participanții vor avea ocazia să poarte discuții libere, să lege prietenii sau să încheie parteneriate.

Printre sponsorii și partenerii care și-au arătat deschiderea către susținerea BGG 5 se numără restaurantul Flow, revista Explore, aBeauty clinique, Rock FM, Tshirt Factory și Union Jack. Blog Gathering Galați a luat naștere în primăvara anului 2013 sub forma unui blogmeet format exclusiv din câțiva bloggeri gălățeni. Ulterior, evenimentul a strâns de la ediție la ediție din ce în ce mai mulți participanți și a atras atenția pe plan local. BGG 5 se anunță a fi unul dintre cele mai mari și importante evenimente de acest gen din toată istoria orașului Galați.

Spot radio BGG 5 (Kiss FM și Rock FM)

Afis BGG 5

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

12 comentarii la „Comunicat de presa BGG 5”

  1. S-a rezolvat cu filmatul, nu? Ca stiu ca la un moment dat era lipsa in lista organizatorica.
    Ca eventual pot veni si cu un ap. de filmat, il pun pe trepied si pot face si foto separat :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.