Combină-te la oferta HP și ai 50% reducere la al doilea produs

HP Deskjet Ink Advantage e-All-in-One 3545 (2)Școala abia a început. Bine, încă nu s-a intrat în pâine, dar zilele astea copiii și părinții află cam de ce lucruri suplimentare au nevoie pentru școală.

Cel puțin pe vremea când mergeam eu la școală așa era. Înțeleg că acum un computer e din ce în ce mai necesar pentru desfășurarea activităților educaționale.

Ba mai ai de făcut un proiect, ba mai ai ceva de scos la imprimantă, ba mai cauți o informație. Un computer ok este absolut necesar în majoritatea cazurilor.

Până pe 21 septembrie, HP România oferă al doilea produs achiziționat cu 50% reducere. Și vorbim de o reducere reală, nu doar de o simplă campanie.

HP Deskjet Ink Advantage e-All-in-One 3545 (1)Spre exemplu, îți cumperi un laptop, un computer sau un all in one pc și imprimanta sau multifunționala o iei la jumătate de preț. Și sunt chiar câteva modele faine.

Printre produsele aflate in oferta sunt laptopul cu balama de 360 de grade – HP Envy x360 15, laptopul HP Pavilion 17 si sistemul desktop PC HP Pavilion 500.

In ceea ce priveste imprimantele, in promotie pot fi achizitionate si modelele HP Deskjet Ink Advantage e-All-in-One 2645, 3545 sau 4515. Mai multe detalii despre oferta HP puteți găsi aici. E un deal bun.

HP Back to School - poster

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Combină-te la oferta HP și ai 50% reducere la al doilea produs”

  1. Recomandarea mea pentru scolari ar fi mai degraba un laptop second hand, e mult mai ieftin , are garantie cat are si unul nou si in plus nu vor exista mari regrete daca prichindelul il “rezolva”, stim prea bine ca prichindeii strica repede orice le intra pe mana…

    Răspunde
    • Un laptop second hand este greu si de generatie veche. Unul nou insa este usor, super portabil, bateria tine super mult, sunt unele convertibile etc. Si nic nu mai cost ao avere, ca mai demult, multe modele au pret foarte bun, eu nu mi-as lua niciodata un laptop second hand. Nu stii cum l-a scapat cineva pe jos si s-a bulit hardul, apoi stai cu el numai prin service. Just sayin’..

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.