Cine joacă Lineage 2 Revolution?

Când eram copil am jucat la un moment dat Lineage. Nu mai țin minte mare lucru de pe atunci, dar mare mi-a fost bucuria să aflu că Lineage se lansează și pe dispozitivele mobile. Se poate instala de aici din Apple Store și aici din Google Play.

Lineage 2 Revolution este un MMORPG prospăt lansat pe dispozitivele mobile. L-am instalat crezând că voi juca ocazional. Numai că jocul ăsta m-a prins atât de tare încât după câteva zile bune am deja level 42 (1 decembrie). Sunt human rogue, mai exact human hawkeye. Are AoE bun.

Joc pe serverul de EU numit Ken Rauhel03 dacă vreți să ne vedem în joc. Numele caracterului meu este Ursanislav (nu am deloc afecțiune față de ruși, dar cineva drag mie mă striga astfel și cum Ursan simplu nu era liber, am decis să-mi numesc human hawkeye-ul Ursanislav).

Scriu acest articol pentru că sigur sunt mai mulți care joacă Lineage 2 Revolution în România. Și mă gândeam că poate o punem de un Clan frumos ca să ne jucăm pe acolo. Un Clan de Lineage 2 Revolution în România unde să jucăm fain când avem timp și chef. Să ne respectăm și să ne ajutăm între noi.

Lineage 2 Revolution este un MMORPG fain și antrenant. Destul de complex pe alocuri (și asta e bine), dar simplu după ce prinzi șpilul (în câteva ore de joc te prinzi cum stă treaba în general). Mă gândesc că la BAG5 putem face ceva și cu jocul ăsta.

Poate o arenă, poate un siege castle, poate un raid de clan etc. Nu știu, vedem noi. Cert este că Lineage 2 Revolution poate fi în sfârșit alternativa simpatică a unui World of Warcraft pe mobil (deși WoW rămâne WoW). Momentan sunt într-un clan de Lineage 2 Revolution inactiv și nu că mi-aș dori unul hiper activ pentru că eu joc mai mult în weekenduri, dar ar fi frumos să facem ceva împreună dacă împărtășiți aceeași pasiune pentru acest tip de joc.

Lineage 2 Revolution Gameplay

Uite, vă las și un video cu un gameplay Lineage 2 Revolution ca să vă faceți o idee.

Sfaturi pentru jucat Lineage 2 Revolution

Lineage 2 Revolution Romania

Din punctul meu de vedere nu există ”cel mai bun caracter” pentru a juca Lineage 2 Revolution. Consider că developerii au gândit atent fiecare rasă și fiecare specializare. E drept că poți face level mai rapid dacă ai un caracter rapid orientat pe DPS (gen un elf cu arcul sau un human hawkeye), dar asta nu e neapărat o piatră de temelie. Ideea e să alegi rasa și specializarea cu care tu te simți bine.

Lineage 2 Revolution caractere

Este normal și ok să faci auto-questing. O faci ca să farmezi pe tot parcursul jocului ca să faci level și să aduni iteme mișto. La unele questuri trebuie să te mai miști, să fugi, să te repoziționezi, să câștigi timp ca să se încarce poțiunile de mana și health. Treaba ta cu adevărat importantă este la boși și la arene unde vrei să te pui cu ăia mai mari ca tine. Acolo intervine skill-ul tău de player unde preiei controlul absolut și scoți untul din caracterul tău.

Lineage 2 Revolution Arena

Fă-ți sarcinile zilnice când intri pe joc. Questuri zilnice, săptămânale și sub-questuri (pe astea o să le vezi foarte importante când nu mai ai levelul necesar ca să avansezi în main questuri). Nu uita de dungeon-uri pentru că acolo câștigi multă EXP și iteme ok. Sunt convins că aș afla mai multe despre joc și dacă aș face parte dintr-un clan activ. Dacă îl aveți deja făcut pe serverul meu dă și tu un invite. Dacă nu, hai să ne facem clanul nostru.

Lineage Revolution 2 Gameplay

Legat de iteme trebuie să știi niște clasificări. Ordinea e următoarea: C (cenușii), B (albastre), A (verzi), S (cyan), R (purpurii) și SR (portocalii). Itemele de tip C sunt un fel de grey items la WoW. Nu sunt bune, însă te pot ajuta ca să faci level up la iteme mai strong. Până la level 30 vei fi probabil mulțumit cu un kit complet de A. După aia de S. După aia de R și la final de SR (nu am nici unul momentan). Mă rog, ai prins ideea și știi că vrei SR pe măsură ce crești în level.

Lineage 2 Revolution echipament

Ai foarte multe forme de a face update la CP (combat power). Iteme mai bune, scroll-uri, gem-uri, upgrade-uri etc. Important este să folosești toate itemele cu atenție. Eu mi-aș face prima data upgrade maxim la arme dacă aș începe jocul de la început. Îți trebuie damage mare ca să faci level rapid și ușor, măcar până la level 31 când trebuie să te hotărăști pe ce specializare vei merge. De asemenea, îți recomand să strângi gems și să le folosești doar la nevoie sau când nu mai poți merge mai departe fără un gear mai bun (nu a fost cazul la mine până acum).

Lineage 2 Revolution boss

Am doar level 42 la momentul scrierii acestui articol, iar cel mai șmecher de la mine de pe server are level 120. Deci, mai sunt multe de descoperit la jocul ăsta și nu sunt în măsură să dau sfaturi mai departe. Cred că cel mai important lucru (la fel ca în WoW) este să te bucuri de experiența jocului și să trăiești momentul. Pe mine mă găsiți cu nickname-ul Ursanislav pe serverul de UE Ken Rauhel03.

Poate ne vedem în joc. Spor la farming!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Cine joacă Lineage 2 Revolution?”

  1. Salutare! Am încercat sa joc astăzi, și când am ajuns pe la level 11 mi-am pierdut caracterul. După mai multe încercări de recuperare, nici aplicația nu a mai pornit. Am reinstalat și nimic. Stii cumva dacă e vreo problemă de la ei, sau e doar telefonul meu vinovat. Cat despre caracterul pierdut, știi cumva ce ar putea face sa îl recuperez?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.