Urmatoarea mea masina

Ceva frumos. Asta inseamna sa fii om.

Ciorăpel a pus pe trafictube un video super. Toată stima. Trebuie văzut. Și după aia vă dați cu părerea. +share

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

9 Comments

 • Claudiu

  Reply Reply 15/08/2014

  As vrea sa fie mai multi oameni ca el in lume, sau macar in Romania :)

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 15/08/2014

   Puterea exemplului funcționează. După ce văd chestii de gen sunt inspirat să fac la fel.

 • Pato+Basil

  Reply Reply 15/08/2014

  intradevar este un gest care nu este prea comun, si sincer unii oameni care isi fac datoria chiar merita mai mult. Nu doar politistii!

 • Sorin

  Reply Reply 15/08/2014

  Dar daca statea cu vreun aparat de radar portabil si sa-ti deie amenda ca circuri cu 52 Km/ora nu cred eu ca i-ar mai fi dat un flacon de apa rece. Ca sint multi politisti care dau amenzi numai asa, ca altceva mai bun n-au ce face. In loc sa-ti spuna cum sa conduci, sau macar un avertisment policitos, se pun fain frumos sa taie amenzi peste amenzi, c’asa sint ei, fac ce stiu mai bine. Sint destui cretini care merg aberant pe strada si care provoaca panica, doar ca pe aceia nu-i vede nici un politist, oare de ce ?! Numai io daca depasesc limita cu 2 km pe ora pe mine cum de vede imediat sa vina sa ma taxeze ?! Asa ca politistu cela poate ca o fi fost pedepsit ca nu o dat destule amenzi, nu si-o fi facu planul de amenzi sau cine stie o fi calcat pe cineva pe coada… N-am nici un respect pentru politistii care stiu doar sa deie amenzi, si asta e valabil in special pentru cei din judetul Salaj. Or fi si prin alte parti, dar io deja ii vad stind cu mina intinsa la cersit.

 • Daniel

  Reply Reply 15/08/2014

  Foarte bun gestul. Ce bine ar fi daca am face asa si cu restul oamenilor nu doar celor cu uniforme.

 • Bucur

  Reply Reply 15/08/2014

  Un gest superb. Sai dea Dumnezeu sanatate acelui baiat pentru acest gest.

 • Alex

  Reply Reply 15/08/2014

  Cine iubeste nu pierde nimic .

 • Luci Florescu

  Reply Reply 16/08/2014

  Ce tare era daca primea amenda pentru oprire interzisa :))

 • Cezar

  Reply Reply 27/08/2014

  Da Luci ce tare era …! Din pacate , sa stii Sorin ca sunt multi ,poate prea multi oameni care gandesc asa ca tine si nu este ok , ca politist esti acolo sa corectezi, dar daca nu ai ce sa corectezi, stai si supraveghezi, c-a tu Sorine sa fi in siguranta si credema nu sunt politist .
  Nesimtirea a ajuns la rang de virtute , am ajuns exact precum animalele ,stim sa fim simtiti doar de frica ,nu este cazul lui Ciorapel, poate cum ai spus tu Gabriel :Puterea exemplului funcționează; putin probabil ,dar eu sper poate ca si altii ,ca ai dreptate , ca de exemple bune de luam in seama nu ducem lipsa, slava domnului .

Leave A Response

* Denotes Required Field