Ceva frumos. Asta inseamna sa fii om.

Ciorăpel a pus pe trafictube un video super. Toată stima. Trebuie văzut. Și după aia vă dați cu părerea. +share

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

9 comentarii la „Ceva frumos. Asta inseamna sa fii om.”

  1. Da Luci ce tare era …! Din pacate , sa stii Sorin ca sunt multi ,poate prea multi oameni care gandesc asa ca tine si nu este ok , ca politist esti acolo sa corectezi, dar daca nu ai ce sa corectezi, stai si supraveghezi, c-a tu Sorine sa fi in siguranta si credema nu sunt politist .
    Nesimtirea a ajuns la rang de virtute , am ajuns exact precum animalele ,stim sa fim simtiti doar de frica ,nu este cazul lui Ciorapel, poate cum ai spus tu Gabriel :Puterea exemplului funcționează; putin probabil ,dar eu sper poate ca si altii ,ca ai dreptate , ca de exemple bune de luam in seama nu ducem lipsa, slava domnului .

    Răspunde
  2. Dar daca statea cu vreun aparat de radar portabil si sa-ti deie amenda ca circuri cu 52 Km/ora nu cred eu ca i-ar mai fi dat un flacon de apa rece. Ca sint multi politisti care dau amenzi numai asa, ca altceva mai bun n-au ce face. In loc sa-ti spuna cum sa conduci, sau macar un avertisment policitos, se pun fain frumos sa taie amenzi peste amenzi, c’asa sint ei, fac ce stiu mai bine. Sint destui cretini care merg aberant pe strada si care provoaca panica, doar ca pe aceia nu-i vede nici un politist, oare de ce ?! Numai io daca depasesc limita cu 2 km pe ora pe mine cum de vede imediat sa vina sa ma taxeze ?! Asa ca politistu cela poate ca o fi fost pedepsit ca nu o dat destule amenzi, nu si-o fi facu planul de amenzi sau cine stie o fi calcat pe cineva pe coada… N-am nici un respect pentru politistii care stiu doar sa deie amenzi, si asta e valabil in special pentru cei din judetul Salaj. Or fi si prin alte parti, dar io deja ii vad stind cu mina intinsa la cersit.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.