Cel mai bun aparat de aerosoli pentru copii

Nu știu care e cel mai bun aparat de aerosoli pentru copii, dar de curând eu am cumpărat unul foarte bun. Este vorba despre modelul acesta.

Noi mai aveam unul acasă, dar era un aparat de aerosoli cu un compresor, nu cu ultrasunete. Nu stătea fiică-mea sub nici o formă la el. Atât din cauza zgomotului produs, cât și din cauza măștii, care o sperie. Acum nu înțelegeți greșit, aparatele de aerosoli cu compresor sunt probabil la fel de eficiente ca aparatele de aerosoli (nebulizatoare) cu ultrasunete.

Diferența dintre cele două tipuri de aparate nu e la eficiență, ci la zgomot și dimensiune. Aparatele de aerosoli cu compresor sunt mai mari și mai gălăgioase. Aparatele de aerosoli cu ultrasunete sunt mai mici și mai silențioase. Atâta tot. Cel pe care l-am luat eu și despre care urmează să vă povestesc, arată cam așa.

Are două elemente cheie care m-au determinat să îl cumpăr.

Este foarte silențios. Vorba unui utilizator, zgomotul produs de bâzâitul unei albine e mai mare decât zgomotul produs de acest nebulizator. Poate fi folosit și atunci când doarme copilul. Adică, îl poți înclina fără să se verse substanța din recipient. Astea sunt aspecte care mi-au plăcut pentru că rezolvă probleme cu care eu mă confrunt.

După cum vedeți și în pozele de mai sus, aparatul de aerosoli cu ultrasunete de care vă vorbesc este de dimensiuni foarte reduse și vine ambalat pentru un transport foarte facil, ca să îl luați oriunde. Funcționează și cu baterii (vin în pachet) și conectat la priză. Are în pachet mască pentru adulți, mască pentru copii, tub pentru gură și tub pentru administrare fără mască. Cam tot ce are un nebulizator normal în pachet. Îl recomand, iar dacă vă interesează îl puteți găsi aici. Prețul este pe măsură, dar merită. Mai ales că e o investiție pe termen lung și poate fi folosit de mai mulți membri ai familiei.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Cel mai bun aparat de aerosoli pentru copii”

 1. Nebulizatorul U100 de la omron este cel mai bun nebulizator de pe piata, super silentios, poti face tratamentul copilului si in somn! Nebulizarea se poate face sub diefrite unghiuri de inclinare fara ca medicamentul sa curga!

  Răspunde
 2. Noi mergem pe Omron (NE C29).E adevarat ca e zgomotos insa isi face foarte bine treaba.Ideal ar fi fost sa aibe si tableta+desene animate incorporate.

  Răspunde
 3. Si noi avem, din cel cu Compresor.
  Cand era Andrei mic, era mare scandal in casa.
  Pana cand ne-a venit ideea sa-l punem sa cante “la microfon” ;) , nu s-a linistit.
  Acum are aproape 6 ani (implineste 6 ani in 25 noiembrie), poti sa te intelegi cu el mai bine.

  Răspunde
 4. Sper să nu fie nevoie să apelați prea des la nebulizator… oricum diferența între un nebulizator cu compresor și unul cu ultrasunete se vede la capitolul TIMP: una e să stea copilul cu masca pe față 3 – 5 minute și alta este să fie nevoit să stea 10 – 15 minute așa.

  Dacă nebulizatorul e un moft îl alegi pe cel silențios dar dacă vrei un tratament rapid și eficient alegi… OMRON cu compresor… da știu că la specificații scrie o gramadă de chestii dar în practică e altcumva…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.