aBeauty clinique

Castigatorii concursului teaserelor video

A sosit momentul să anunț câștigătorii concursului de aici. Înainte de asta, hai să vedem spoturile întregi, care vor rula de astăzi pe ProTV Constanța și vor marca lansarea aBeauty clinique Constanța. Cadrul cu ”align with the best” a fost asociat de mai toți participanții cu brandul aBeauty clinique, însă câștigătorii au fost stabiliți în funcție de specificitatea răspunsului. După fiecare video vă spun câștigătorul.


Cel mai mult s-a apropiat de răspunsul corect Laura Negoi. Felicitări Laura, ai câștigat un voucher de 4 ședințe a 30 de minute cu VelaSmooth Pro în Galați sau cu VelaShape 3 în Constanța.

Tot Laura Negoi a nimerit și de data asta. Ceilalți participanți puteau măcar să îi copieze răspunsul și să se intre într-o tragere la sorți :) Dar nu a fost așa. Laura, mai adaugă în buzunar un voucher care îți oferă un tratament facial profesional de rejuvenare cu Intraceuticals.

Aici au ghicit mai multe persoane. Prin tragere la sorți, câștigătorul unei ședințe de criolipoliză pe o singură zonă este Gaulea Iulia Carla.

Tot Laura Negoi a fost cea mai  mai specifică. A câștigat și un voucher care constă într-o ședință de epilare definitivă în zona axilelor.

Cea mai aproape de răspunsul corect a fost Veronica. Era vorba despre tratarea vergeturilor și cicatricilor postacneice. Viorica, ai câștigat un voucher prin care vei obține o ședință de tratament vergeturi pe o zonă de 5 cm (lungime a vergeturii).

Voucherele sunt transmisibile și valabile până la finele anului 2015 în orice clinică aBeauty clinique. Vă rog doar să-mi dați un email la gabriel.gsmro@gmail.com cu adresa voastră poștală și un număr de telefon, ca să vă trimit voucherele prin curier în cursul acestei săptămâni.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comments

  • Maria Elena

    Reply Reply 11/11/2014

    Felicitari castigatoarelor si sa se rasfete cu premiile castigate ! :)

  • GadgetWorld

    Reply Reply 12/11/2014

    Frumos cadou! Rasfat pentru o doamna/domnisoara :)

Leave A Response

* Denotes Required Field