Cea mai tare oferta la epilarea definitiva este (cum se putea altfel?!) in decembrie!

Când alții se bat în reduceri de prețuri de dragul cuvântului reducere, unii vin cu oferte de-a dreptul curajoase, atât din punct de vedere al reducerii, cât și din punct de vedere al conceptului. Deși nu e nou, conceptul de ”vii cu prietenii și primești…” este de data asta folosit până la capăt în această ofertă de iarnă la epilarea definitivă.

Mai exact

Să zicem că vrei să cumperi o ședință de epilare definitivă în zona axilelor (la sub braț). Aceasta costă în mod normal 209 lei. Hai să mai zicem și că aș mai putea obține o reducere de x% dacă tot sunt sărbătorile de iarnă în care toată lumea vrea să te facă să cumperi diverse. Însă treaba nu e așa de data asta. E mult mai faină.

Pentru că reducerea îți este oferită direct de prietenii sau prietenele care beneficiază de ofertă. Adică, eu vin singur și plătesc 209 lei pentru ședința respectivă de epilare SAU eu vin cu încă trei amici și plătesc tot 209 lei pentru ședința de epilare, DAR beneficiază în același timp și aceștia de câte o ședință de epilare definitivă pe aceeași zonă, fără să se achite nimic în plus.

Cu alte cuvinte, se împart costurile. Dacă am strâns o gașcă de încă trei prieteni care vrem să ne epilăm la sub braț, ne costă pe toți la un loc 209 lei. Adică, împărțim suma la 4 și ne va costa pe fiecare câte 52 lei o ședință care în mod normal costă 209 lei. Cool, nu?

Singura chestie e acum să te pregătești cu prietenii/prietenele, să vă uniți, să vă gândiți pe ce zone vreți ședințele de epilare definitivă (promoția se aplică la toate zonele, nu numai la exemplul folosit în articol) și să faceți o programare din timp. Pentru că promoția e valabilă doar pentru ședințele plătite și realizate în luna decembrie. Deci trebuie neapărat să vii la programare în decembrie. Și ca să se întâmple asta e nevoie să te planifici.

Mai ales că procedura de epilare definitivă necesită un minimum de pregătire înainte, gen ”să nu folosești anumite metode de epilare cu nu știu câte zile înainte”. Mă rog, mai multe detalii întrebați aici, că e mai bine să vă clarificați cu specialiștii respectivi. Eu pot să vă spun doar că în cazul acestei proceduri de epilare definitivă vorbim de ceva foarte eficient. Se cheamă epilare definitivă SPL și este net superioar vechii tehnologii de epilare definitivă IPL. Mai mult, aparatul de epilare definitvă SPL este în acest moment cel mai nou și performant aparat de pe piață, respectiv Yperion Or-Light. Mare atenție, că mai există și aparte SPL mai vechi.

Succes la ofertele de sărbători (să nu ziceți că nu am scris ceva util și pentru doamne în perioada asta :)). Mai multe detalii despre ofertă puteți întreba aici. Vă sugerez doar să vă grăbiți.Epilarea definitiva

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.