Bai cat de mult conteaza sa folosesti un serviciu care sa-ti duca mailurile in inbox

Mă refer la serviciile de email marketing, adică cele care trimit newsletter. Tocmai am golit manual folderul SPAM de peste 500 de mesaje. Unele dintre ele erau SPAM 100%, altele nu. Altele erau trimise de firme mari, cu o prezență online puternică. Firme care din păcate se zgârcesc tocmai la ce e foarte important: o soluție specializată de email marketing. Degeaba ai cele mai bune oferte dacă ele ajung în SPAM pentru simplul fapt că ți s-a părut ție mai ieftin să-ți faci un server propriu de trimitere mailuri sau ți s-a părut mai ok să folosești un serviciu gratuit sau foarte ieftin. Pentru că sunt doar bani pierduți = sărăcia aduce tot sărăcie.

6 comentarii la „Bai cat de mult conteaza sa folosesti un serviciu care sa-ti duca mailurile in inbox”

  1. Dacă tot investesc în tot felul de oferte, ar trebui să investească şi în ceea ce spui tu, adică email marketing. Mă refer la magazinele online mai mici, dar nu numai. Eu m-am lămurit că trimiterea e-mailurilor „la grămadă” de pe serverul propriu nu e o soluţie bună încă de când primesc unele notificări ce ajung direct în Spam, chiar dacă am ales că „nu e spam” după ce le-am citit.

    Răspunde
  2. Eu inca testez fenomenul. Dar dupa o saptamana sunt rezultate. Chiar nu ma asteptam ca oamenii sa fie interesati de asa ceva.
    Si nu vorbesc despre blog, ci despre site-urile de nisa.
    Email Marketing inca merge!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.