Shaorma

Cea mai bună shaorma din Galați

Cauți cea mai bună shaorma din Galați? Nu știu sigur dacă o vei găsi la mine pe blog, dar s-ar putea să merite să iei și fast food-ul BBQ House în seamă.

Am fost invitat să gust o shaorma acolo și după ce am făcut asta de mai multe ori după aceea, am simțit că e momentul să scriu câte ceva despre cea mai bună shaorma din Galați. În cazul în care nu știți unde se află fast food-ul BBQ House, trebuie să menționez că e chiar în buricul târgului, adică în zona Țiglina, lângă locul unde se vând flori la trecerea de pietoni.

Adică aici (poza e de acum multă vreme, de la deschidere – realizată de Marian de la Galleria Creative Shop).

Cea mai buna shaorma din Galati

Cea mai bună shaorma din Galați

Treaba asta cu cea mai bună shaorma din Galați este doar o chestie de marketing, vă dați seama. Chiar dacă BBQ House este de ceva timp pe piață, au ales să-și promoveze fast food-ul cu această expresie care trebuie să recunosc că atrage. Când vezi undeva că scrie mare cea mai bună shaorma din oraș, parcă îți vine să mergi măcar o dată ca să testezi dacă e adevărat sau nu. Important pentru BBQ House este să nu dezamăgească după ce le vin clienți în urma reclamei.

Hai să vedem câteva aspecte, dacă tot am fost la BBQ House și vă pot povesti.

Marketing

Chiar dacă vorbim despre cea mai bună shaorma din Galați, dați-mi voie să vorbesc mai întâi despre partea de marketing. Pentru mine contează. Dacă văd marketing nașpa eu sunt genul de om care s-ar putea să nu mai bage în seamă firma care furnizează un serviciu sau un produs, fie că vorbim de shaorma, haine, prăjituri sau diverse acareturi.

Din fericire, BBQ House nu stă deloc nașpa la partea de marketing și au un punct în plus de la mine. Adică, îi văd destul de prezenți prin reviste de atmosferă publicitară gen Explore, au un site frumușel, iar pozele de produs sunt impecabile și mi-au atras cel mai mult atenția. Priviți.

Servire

Un alt aspect pe care eu îl prețuiesc foarte mult este servirea, indiferent de tipul de produs sau serviciu de care urmează să beneficiez. În cazul în care vorbim de mâncare, eu sunt genul de om pentru care mâncarea e mereu mai bună dacă îmi este servită cum trebuie. La BBQ House servirea este per total ok. Nu extraordinară, dar peste media servirii din multe shaormerii de la care am cumpărat.

Oamenii de acolo sunt foarte ok, nu mă înțelegeți greșit. Sunt amabili, atenți și se vede că sunt orientați către client. Mai mult, îmi plac promoțiile surpriză. Orice client care cumpără o shaorma primește din partea casei o doză de Pepsi sau un pahar de ayran, la alegere. Eu aleg mereu ayran-ul, dar despre acesta am să vorbesc la subtitlul următor. Deci la capitolul oameni și promoții, jos pălăria.

Puteți să ziceți că sunt un maniac al detaliilor, dar unul dintre aspectele pentru care nu am zis pur și simplu că la BBQ House servirea este extraordinară constă în pai. Da, în pai :). Mă refer la paiul cu care ar trebui să-mi sorb cu poftă ayranul în timp ce mănânc shaorma. Acesta este ambalat într-o folie de plastic pe care o poți rupe foarte greu și e destul de neplăcut. Gândește-te că ai deja o mână ocupată cu shaorma la lipie alături de șervețele, iar cu cealaltă mână trebuie să despachetezi paiul. În final te folosești de dinți pentru asta. Uneori îți iese mai ușor, alteori mai greu. Poate nu e un aspect atât de grav, dar atunci când te joci cu stomacul înfometat al oamenilor orice secundă care te desparte de shaorma ta cu de toate este importantă :).

Shaorma

În final am ajuns la aspectul cel mai important al acestui review personal: shaorma cu de toate, în afară de morcov și ceapă :). Există 3 tipuri de shaorma la BBQ House parcă: cu pui, cu vită sau vită+pui, combinat. Eu aleg mereu shaorma cu pui, indiferent de unde cumpăr, așa că am să vorbesc despre aceasta.

Shaorma

Shaorma cu pui de la BBQ House e o shaorma bună pe care o recomand. Ar putea fi și mai bună dacă ar fi mai suculentă. Nu știu cum să zic, nu mai suculentă cu ajutorul surplusului de sosuri care să se scurgă mai apoi din ea, ci pur și simplu mai suculentă by default. Mai închegată.

În rest, e peste multe shaorme pe care le-am mâncat până acum. Legat de cantitate, pot spune că shaorma mică e perfectă ca dimensiuni, gramaj, tot. Mi-am luat odată o shaorma mare, dar n-am putut s-o termin (da, am puterea aia de a renunța la o shaorma bună dacă m-am săturat :)).

A … și ziceam că vă povestesc de ayran. Ayranul e un fel de iaurt subțire cu puțină sare și un praf de usturoi. E destul de recunoscut ca o combinație perfectă cu shaorma în București, însă în Galați nu cred că mai este cineva care oferă ayran cu shaorma în afară de BBQ House. Mie îmi place, dar gusturile nu se discută.

Concluzii

Chiar dacă silueta mea n-ar zice asta :), nu sunt chiar un mare shaormar. Mănânc în medie cam una sau două shaorme pe lună (uneori mai multe, alteori mai puține – de asta am zis în medie :)).

Totuși, pot să spun că shaorma de la BBQ House e bună. Poate n-o fi chiar cea mai bună shaorma din Galați așa cum se laudă ei, dar cu siguranță candidează la cea mai bună shaorma din Galați.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

9 Comments

  • Pedros

    Reply Reply 31/05/2013

    Probabil n-ai incercat shaorma de la Passage

    • Gabriel Ursan

      Reply Reply 31/05/2013

      Am auzit că și acolo e bestială. Cum am timp încerc și acolo :).

  • Popescu Marius

    Reply Reply 31/05/2013

    Parerile sunt impartite si clientul hotaraste pana la urma unde e cea mai buna.
    In legatura cu paiul sigilat cunosc problema dar e o problema de igiena(daca le tii nesigilate intr-un pahar nu e ok).
    Cum am spus si mau sus clientul unde e cea mai buna dar crede-ma ca un sos HEINZ , un Tzatziki facut cum trebuie si un sos de maioneza special fac diferenta.Sa nu uitam si de CARNE(la shaorma mica e mai multa decat la orice shaormerie si primesti si doza de Pepsi).Poate ca sloganul trebuia sa fie:SHAORMA NOSTRA MICA E CAT A LOR MARE!!!
    Iti multumim pentru parerea sincera si promit ca vom incerca sa luam in calcul toate parerile clientilor.
    In curand speram sa venim in intampinarea clientilor cu un spatiu mai mare si mai calduros ( lucru care l-au cerut clientii de cand am deschis).Sper sa nu-i dezamagim
    Va uram un weekend placut va asteptam pe la BBQ HOUSE

    Asteptam o parere dupa ce mergi si pe la celelelate Shaormerii si eventual locuri fast food in care sa mergem sau locuri pe care sa le evitam.Bucurie

    • Gabriel Ursan

      Reply Reply 31/05/2013

      Mie îmi place shaormeria voastră, îmi este la îndemână și sunt client fidel. Nu e tocmai obiectivul meu să caut prin toate shaormeriile din Galați :).
      Legat de paie, vedeți poate există ambalate în hârtie din aia care rezistă la umezeală. Abia aștept să văd spațiul nou.

  • cotos

    Reply Reply 31/05/2013

    Acum sigur te alegi cu ceva shaorme gratis :))

  • Pato Basil

    Reply Reply 31/05/2013

    am mancat o data de la ei, cu ayran din ala a fost ok :D

    • Gabriel Ursan

      Reply Reply 31/05/2013

      Știu că ai mâncat că ai scris pe blogul tău despre asta :).

  • TONY

    Reply Reply 25/12/2014

    Prima shaorma am servit-o in 1992…….in Istanbul……………………..daca este vorba despre produse culinare turcesti………..am incredere doar intr-un bucatar turc…….

Leave A Response

* Denotes Required Field