Imi rod unghiile

Ce să fac să nu-mi mai rod unghiile?

Băi, nu mai pot. Știu că trebuie să scap de asta și nu reușesc. Îmi rod unghiile. Îmi rod unghiile într-un stil barbar. Unele unghii de-ale mele arată jalnic, de zici că sunt bolnav de nu știu ce boală care afectează unghiile. Nici vorbă. Mi le rod și atât. Am încercat cu lac de unghii, dar nu ține mai mult de 3 zile. Ce să fac? Dacă ați avut problema asta dați-mi un sfat aici pe blog. Nu e de nervi. Nu e de stres. E de plăcere la mine. Și nu, nu mă voi apuca de fumat pentru asta :).

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

3 Comentarii

 • Alex D.

  Reply Reply 12/03/2016

  Nu stiu cum ar arata la un barbat…dar poti cere sa le faca scurte si naturale la culoare…stiu fete ce aveau problema asta si si-au pus unghii cu gel…si la cat e ala de tare…nu mai poti roade. Si dupa ceva vreme unghia naturala le a crescut la loc sub acel cel…doar sa il indepartezi la salon.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 13/03/2016

   Cred că o să caut până la urmă ajutor la o persoanaă specializată. Mulțumesc!

 • Apuca-te de fumat! :))

Leave A Response

* Denotes Required Field