Ce să fac să nu-mi mai rod unghiile?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

Băi, nu mai pot. Știu că trebuie să scap de asta și nu reușesc. Îmi rod unghiile. Îmi rod unghiile într-un stil barbar. Unele unghii de-ale mele arată jalnic, de zici că sunt bolnav de nu știu ce boală care afectează unghiile. Nici vorbă. Mi le rod și atât. Am încercat cu lac de unghii, dar nu ține mai mult de 3 zile. Ce să fac? Dacă ați avut problema asta dați-mi un sfat aici pe blog. Nu e de nervi. Nu e de stres. E de plăcere la mine. Și nu, nu mă voi apuca de fumat pentru asta :).

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Ce să fac să nu-mi mai rod unghiile?”

  1. Nu stiu cum ar arata la un barbat…dar poti cere sa le faca scurte si naturale la culoare…stiu fete ce aveau problema asta si si-au pus unghii cu gel…si la cat e ala de tare…nu mai poti roade. Si dupa ceva vreme unghia naturala le a crescut la loc sub acel cel…doar sa il indepartezi la salon.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend