Joi plec un pic prin Atena. O zi cu treabă, iar până sâmbătă cu timp liber. Vă spuneam aici că mi-am făcut curaj să zbor cu avionul, din nou. Recunosc că nu am avut timp să mă documentez prea mult și nici nu cred că voi avea pentru că până joi sunt destul de aglomerat. De aceea vă întreb pe voi, ce merită văzut prin Atena? Hotelul la care voi sta este situat în centrul Atenei, deci pot merge pe jos până la majoritatea locațiilor. De asemenea, orice sfat legat de ce să mă feresc în Atena sau de ce să profit în Atena, este de bun augur :) Mulțumesc anticipat!

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți blogul, că mai sunt și alte articole :)

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

    2 replies to "Ce merită văzut în Atena sau ce merită să știu despre Atena?"

    • Pribo

      toţi vor spune Acropole, Agora, Forumul Roman, Stadionul Olimpic şi nu e rău, vizitează-le şi pe-astea, dar ce-ai spune dacă eu ţi-aş zice că poţi vedea toată Atena odată?; du-te pe vârful colinei Lykavittos (zisă şi Lycabettus, Dealul Lupilor) şi vei avea parte de o panoramă de zile mari; nu uita şi de piaţa de măsline, undeva prin centru, între piaţa Plaka şi piaţa Omonia; şi încă ceva: ia frumos metroul până la staţia terminus: Pireu (da, portul!), vei avea ce vedea.

Comentează la acest articol