Ce merită văzut în Atena sau ce merită să știu despre Atena?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Joi plec un pic prin Atena. O zi cu treabă, iar până sâmbătă cu timp liber. Vă spuneam aici că mi-am făcut curaj să zbor cu avionul, din nou. Recunosc că nu am avut timp să mă documentez prea mult și nici nu cred că voi avea pentru că până joi sunt destul de aglomerat. De aceea vă întreb pe voi, ce merită văzut prin Atena? Hotelul la care voi sta este situat în centrul Atenei, deci pot merge pe jos până la majoritatea locațiilor. De asemenea, orice sfat legat de ce să mă feresc în Atena sau de ce să profit în Atena, este de bun augur :) Mulțumesc anticipat!

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

2 comentarii la „Ce merită văzut în Atena sau ce merită să știu despre Atena?”

  1. toţi vor spune Acropole, Agora, Forumul Roman, Stadionul Olimpic şi nu e rău, vizitează-le şi pe-astea, dar ce-ai spune dacă eu ţi-aş zice că poţi vedea toată Atena odată?; du-te pe vârful colinei Lykavittos (zisă şi Lycabettus, Dealul Lupilor) şi vei avea parte de o panoramă de zile mari; nu uita şi de piaţa de măsline, undeva prin centru, între piaţa Plaka şi piaţa Omonia; şi încă ceva: ia frumos metroul până la staţia terminus: Pireu (da, portul!), vei avea ce vedea.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend