Ce e de vazut in Atena

Ce merită văzut în Atena sau ce merită să știu despre Atena?

Joi plec un pic prin Atena. O zi cu treabă, iar până sâmbătă cu timp liber. Vă spuneam aici că mi-am făcut curaj să zbor cu avionul, din nou. Recunosc că nu am avut timp să mă documentez prea mult și nici nu cred că voi avea pentru că până joi sunt destul de aglomerat. De aceea vă întreb pe voi, ce merită văzut prin Atena? Hotelul la care voi sta este situat în centrul Atenei, deci pot merge pe jos până la majoritatea locațiilor. De asemenea, orice sfat legat de ce să mă feresc în Atena sau de ce să profit în Atena, este de bun augur :) Mulțumesc anticipat!

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

2 Comentarii

  • Pribo

    Reply Reply 22/04/2015

    toţi vor spune Acropole, Agora, Forumul Roman, Stadionul Olimpic şi nu e rău, vizitează-le şi pe-astea, dar ce-ai spune dacă eu ţi-aş zice că poţi vedea toată Atena odată?; du-te pe vârful colinei Lykavittos (zisă şi Lycabettus, Dealul Lupilor) şi vei avea parte de o panoramă de zile mari; nu uita şi de piaţa de măsline, undeva prin centru, între piaţa Plaka şi piaţa Omonia; şi încă ceva: ia frumos metroul până la staţia terminus: Pireu (da, portul!), vei avea ce vedea.

Leave A Response

* Denotes Required Field