Ce faci când ai nevoie de bani urgent?

Un om obișnuit  nu va avea niciodată bani ca să-și poată satisface toate poftele, acest lucru este deja bătut în cuie. Chiar dacă timpul trece și uneori crește și salariul, parcă banii sunt din ce în ce mai puțini și exact când ne e lumea mai dragă apare câte o factură care ne arde la portofel. Atâta timp cât majoritatea banilor se duc pe facturi și mâncare, cu ce să mai ne satisfacem și unele dorințe precum achiziționarea unei canapele noi, a unui televizor sau renovarea bucătăriei?

Totuși cred că cel mai neplăcut este să te trezești cu câte o factură și să nu ai niciun ban în portofel și nici la pușculiță. Prietenii nu au nici ei, la fel și rudele, iar dacă nu plătești factura până a doua zi, rămâi fără internet. Ce e de făcut în acest caz?

Chiar dacă nu am fost niciodată în situația aceasta, și sincer să fiu sper să nici nu ajung vreodată, cred că una dintre soluțiile cele mai la îndemână este creditul rapid pe care îl putem lua de la diferite companii care, în ultimul timp sunt tot mai multe. Într-adevăr, ne bucurăm atunci când primim banii de care avem nevoie la început însă apoi când trebuie să dăm înapoi puțin mai mult, nu prea ne convine însă așa e omul.

În ciuda dobânzii pe care suntem nevoiți să o plătim, cred totuși că aceste credite rapide sunt o soluție foarte bună atunci când avem nevoie urgentă de bani iar cazuri asemănătoare celui descris mai sus sunt destul de dese.

Pe scurt, cel mai important avantaj al creditelor rapide este acela că dacă ai cel puțin 24 de ani și ai nevoie urgentă de bani (indiferent de motiv) poți apela cu încredere la o firmă de împrumuturi rapide și, indiferent dacă ai sau nu adeverință de salariu, vei primi bănuții doriți.

De asemenea este foarte fain acest timp de împrumut, cel puțin cam așa stau treburile la Ferratum.ro, deoarece nu trebuie să umbli de la o bancă la alta, să scoți nu știu ce chitanțe, să semnezi zeci de hârtii sau să faci sute de copii la actul de identitate. Nu, totul se petrece online, pe un singur site. Simplu și rapid, nu? Și, dacă tot am oferit ca exemplu Ferratum.ro trebuie să spun și faptul că suma maximă pe care o poți împrumuta este de 1290 de lei, sumă ce trebuie returnată în cel mult 45 de zile.

După cum ziceam și mai sus, eu unul nu am avut probleme de genul acesta însă cred că dacă aș avea nevoie urgentă de bani și nu aș avea de unde să fac rost, aș apela pentru un credit rapid deoarece pare de ajutor. Voi ați fost în astfel de situații până acum?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

11 comentarii la „Ce faci când ai nevoie de bani urgent?”

 1. Buna ziua Am Doamna, Morgan Debra Am un creditor legitim și de încredere de împrumut dea credite
  pe o termeni și condiții clare și ușor de înțeles, la dobândă de 2%. de la
  12000 dolari la 7,000,000 dolari USD, euro și lire Doar. Am da împrumuturi de afaceri,
  Credite personale, împrumuturi student, credite auto si credite pentru a achita facturile. daca tu
  nevoie de un împrumut ce trebuie să faci este pentru tine să mă contactați direct
  la: morgandebra1986@gmail.com
  Fii Binecuvântat.
  Cu respect,
  Mrs Morgan Debra
  Email: morgandebra1986@gmail.com

  Notă: Toate răspuns trebuie trimite la: morgandebra1986@gmail.com

  Răspunde
 2. Si daca este un articol sponsorizat de ce nu pui un (P) in fata? Maine citeste o persoana care “pune botu” la articole de genul asta si se frige…pentru ca a citit pe site la Ursan. Daca acest articol il scriai in 2008 si spuneai tu “avantajele” unui credit in CHF acum erai bun de tras la raspundere alaturi de bancherii camatari. Asta pentru ca la TV se stie clar cand este publicitate dar pe blog la Ursan nu este delimitat clar.

  Răspunde
 3. Dobanda la hotii astia este de 41,8% pe luna, adica 501,6% pe an. Asa ca daca alegi aceasta solutie ca sa “platesti o factura care arde la portofel ” o sa constati ca ti-a luat foc portofelul si s-a facut scrum. Cu alte cuvinte, autorul “articolului” mananca rahat cu gura plina… Rusine si lui si lui Gabriel Ursan ca accepta astfel de mizerii pe blog…

  Răspunde
  • Omule, articolul e unul sponsorizat și se specifică clar că e un împrumut scump. Nu e promovat cu expresii de genul: luați, e ieftin și bun, recomand. Eu personal nu aș apela la un astfel de împrumut rapid pentru că mi se pare scump.

   Dar, atâta vreme cât există anumite produse sau servicii pe piață, înseamnă că există un segment țintă căruia se adresează ;) Think about it.

   P.S.: Adrian este un prieten de-al meu care doar m-a ajutat la redactare, atâta tot.

   Răspunde
  • @Cristi. Intr-adevar este un credit scump si este cat se poate de evident mentionat pe site-ul Ferratum, dar poate compenseaza prin alte lucruri care sunt importante pentru clienti: e super rapid, nu ai nevoie de adeverinta de salariat, il obtii de acasa, nu ai nevoie de cont bancar.
   Atata vreme informatia este transparenta si se mentioneaza de catre autor si care sunt dezavantajele, pe langa avantaje, nu inteleg de unde este toata inversunarea ta?

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.