Cauți un Bot de Facebook? E campanie electorală? Rezolvarea aici.

O campanie electorală este o chestie cu andrenalină maximă. E ca și cum ai juca la aparate cu o galerie în spate care să-ți mai bage niște bani de o fisă pe parcursul jocului. Eu personal aș ști cum să faci un primar, primar pe Facebook. Cu o chestie din asta. Nu mai dai bani la omul de marketing ca să-ți facă strategie, nu mai cheltuiești bani aiurea pe postaci. Ai totul automatizat. Vezi doar cum setezi booții ca să nu pățești ca aici. În rest, sper doar să faci ceva bun pentru orașul tău, oricare ar fi ăla. Selectează cuvintele cheie potrivite în campanie, fă suficiente conturi fake (eventual nu le pune ca poză de profil un geam termopan) și asigură-te că ai fraze de postac potrivite pentru orice. Și speră ca millennial generation din orașul tău să rămână în continuare la bere și la fumat în spații publice, dezvoltând chestii pentru clienții din afară. Cu TVA inversat.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comentarii

 • Ionut

  Reply Reply 04/02/2016

  De ce le zici asta? O vor prelua toate partidele!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 04/02/2016

   Nu am nici cea mai mică problemă. Oricum partidele folosesc o soluție de genul ăsta. Măcar să folosească una bună.

   Apoi, dacă nu o folosesc, măcar să știe de ce nu au fost prezenți pe acest ”miraj” de pe Facebook.

   Nici un partid politic nu vrea să plătească cât face. În condiții de arme egale pe partea de postaci, măcar să se străduiască să facă un program bun pentru orașul pentru care candidează. Și să îl aplice.

 • Adi

  Reply Reply 04/02/2016

  Bot e prezent, chiar aici. Taxez la cuvant.

  • Marius

   Reply Reply 04/02/2016

   Fii baiat serios si taxeaza la 209 cuvinte.

Leave A Response

* Denotes Required Field