Cauţi concursuri online?

Trebuie să recunoaştem că românilor le place competiţia şi adoră să se afle în postura de a putea câştiga orice, indiferent de premiu. Atâta timp cât poţi primi gratis ceva şi acţiunile tale nu presupun prea mult efort, e de bine.

Nu mă înţelegeţi greşit, nu am nimic cu acest concursuri online şi chiar apreciez că există în număr destul de mare. Totuşi, trebuie să fiţi atenţi că există şi destul de multe concursuri „cu ţacă” sau concursuri care nu sunt decât un prilej să adune cât mai multe date de contact ale oamenilor pentru alte utilizări viitoare.

Din punctul meu de vedere, cel mai serios site de concursuri online mi se pare www.concursuri.biz şi nu fac deloc reclamă mascată referindu-mă direct la el. Spun că mi se pare cel mai serios, pentru că cine vrea să publice un concurs acolo trebuie să plătească pentru listarea standard. Suma este una modică, pentru că 50 de lei nu mi se pare deloc mult dacă vrei să investeşti în promovare. Ştii cum e? Dacă ai buget să oferi ca premiu vreun iPad sau cine ştie ce smartphone, ar trebui să ai un buget de 50 de lei să-ţi promovezi concursul. Părerea mea.

Concursurile online sunt bune şi momentan „ţin„, atâta vreme căt oferi premii care ar putea fi de folos oricui, iar regulamentul de participare nu este abuziv. Şi eu particip la concursuri online, însă la cele pe bază de tragere la sorţi nu am câştigat niciodată. Recunosc că mă atrag mai mult concursurile de creaţie, unde trebuie să muncesc ca să am vreo şansă.

În ceea ce priveşte siteurile de concursuri online, pot spune că am descoperit o listă completă pe care o puteţi regăsi în acest articol publicat de Postolachi Dumitru. De asemeni, vă recomand să-i urmăriţi blogul dacă sunteţi pasionaţi de concursuri sau promoţii online pentru că omul are ceva experienţă în spate pe acest subiect şi „miroase” relativ repede potenţiale tentative de fraudă sau chiar „ţepe pe faţă„.

În rest, nu pot să vă zic decât baftă la concursuri, până vă veţi plictisi de ele :).

8 comentarii la „Cauţi concursuri online?”

 1. Gabriel, nu te supara pe mine, dar eu sunt fan http://www.konkurs.ro :)
  Mi-a trimis o gramada de participanti.

  50 lei pentru o listare de genul e mult prea mult atata timp cat sunt competitori pe nisa asta care iti trimit vizitatori si participanti „cu caruta” si gratuit. Ca nu ei nu se monetizeaza cum trebuie e partea a doua, dar eu ca si „advertiser” nu imi pun problema asta pentru ca nu e de la mine din ograda.

  Răspunde
  • Doamne fereşte, cum să mă supăr Claudiu? Ai dreptate, Konkurs.ro e pe locul 2 ca trafic şi ca poziţionare în Google pe cuvintele cheie „concursuri online”. Pot spune că şi eu sunt mulţumit când primesc trafic gratuit pentru GSMRo.ro la diverse concursuri.

   Din perspectiva asta nu e în ograda mea, însă din perspectiva GabrielUrsan.ro privesc lucrurile total dezinteresat şi scriu părerile mele pur personale :). Începe să-mi placă!

   Răspunde
 2. Gabriel Ursan, cat si Alter-ego sunteti invitati la concursul de pe blogul meu… va garantez ca datele vor fi folosite doar pentru acest eveniment….
  Alter-ego este un concurs de creatie, si zic eu si premiile pe masuta! (daca intrati la mine pe blog, aflati mai multe detalii)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.