text justify

Câteva schimbări la blog + text justify

Cei care îmi urmăresc mai des blogul au observat că aseară am făcut câteva schimbări. Template-ul Schema de la MyThemeShop nu numai că e foarte rapid și foarte bine optimizat SEO, dar e și destul de customizabil. Am pus în partea din dreapta sus niște iconițe către rețelele sociale, am schimbat niște bannere și am adăugat o poză de profil într-un widget. Mă rog, nu sunt schimbări majore. Dar de ceva vreme am început să scriu articolele cu text justify. Am mai vrut eu să mai fac schimbarea asta odată, dar se vedea nasol pe mobil. Acum am testat și se vede ok pe mai multe tipuri de dispozitive și browsere (nu știu la voi?). Mie mi se pare că textul se aranjează mult mai frumos acum. Vouă?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

16 Comentarii

 • Ovidiu Crăciun

  Reply Reply 30/01/2016

  Frumoasă temă. Ce mă deranjează, la tine nu la ea, e „romgleza”!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 31/01/2016

   Mi-e așa de lene să o traduc :) Cred că voi găsi pe cineva să o facă, contra-cost.

 • Coffee

  Reply Reply 31/01/2016

  Ai un plugin pentru traducere. O faci imediat.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 31/01/2016

   Dacă te referi la pluginul lor WP Transalate, l-am testat pe alt site cu temă de la ei. E doar o traducere din Google Translate. Dacă te referi la opțiunile temei cu interfața de traducere, acolo trebuie să traduc câmp cu câmp. Sau îmi scapă mie ceva?

 • Coffee

  Reply Reply 31/01/2016

  Pluginul lor unde traduci camp cu camp. A inlocuit interfata de translate. E OK.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 31/01/2016

   Stai că nu-l mai am în opțiunile temei. Trebuie să îl instalez separat? De unde? :)

  • Coffee

   Reply Reply 31/01/2016

   Ai un tab cu pluginuri recomandate pentru tema, intre care e si asta. Daca nu cred ca poti sa descarci de pe wordpress WP Translate de Mythemeshop. Imi plac butoanele catre retelele sociale de sus. Oare le va accesa cineva?
   Daca tot vrei page speed, am descoperit ca facebook fan box pe site incarca inutil. Poate iei cateva like-uri, dar nu neaparat iti va creste si traficul.

   • Gabriel Ursan

    Reply Reply 31/01/2016

    Butoanele cu rețelele sociale sunt setate pe floating acum. La mine pe Safari se văd la finalul articolului. Pe Chrome văd că stau ok la locul lor. În general, cică treaba asta crește șansele de share. Legat de widget-ul de Facebook ai dreptate. E mai mult ca să vadă lumea numărul de like-uri, nu neapărat să dea like. Dar am să-l scot. Și pe el și pe widgetul de abonare din sidebar. O fac chiar acum :). Mulțumesc mult!

    • Gabriel Ursan

     31/01/2016

     A, tu te refereai la butoanele de sus. Eu am crezut că te referi la butoanele de share din stânga articolelor. Da, nu cred că va da clik prea multă lume pe alea de sus, dar arată bine :)

   • Gabriel Ursan

    Reply Reply 31/01/2016

    Îndrăznesc să te întreb dacă ai tu deja un .po file pentru noua Schema ca să nu-l mai fac eu :)

 • Coffee

  Reply Reply 31/01/2016

  Nu stiu cum de face. Am scris in campurile de la plugin.

 • Foarte ok! Si-ai mutat si link-urile cu „Contact”, „Despre”. Imi plac share-urile ca-s cu floating si conturile de social media de sus chiar e bine sa fie.

  P.S.: modifica link-ul de la g+ in https://plus.google.com/+GabrielUrsan?rel=author
  P.S.2: pune inainte de /head

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 31/01/2016

   Ai dreptate. Am pus acum la G+. Mai zi-mi cu /head :)

  • Stiu ca l-au scos, da’ n-au zis sa nu-l mai folosesti c-ar face vreun rau :D
   La /head am scris exact ce sa pui, dar n-a vrut sa afiseze… Era cu link href si probabil nu a vrut sa posteze. Am zis de rel=publisher inainte de /head la PS2.

Leave A Response

* Denotes Required Field