Cei care îmi urmăresc mai des blogul au observat că aseară am făcut câteva schimbări. Template-ul Schema de la MyThemeShop nu numai că e foarte rapid și foarte bine optimizat SEO, dar e și destul de customizabil. Am pus în partea din dreapta sus niște iconițe către rețelele sociale, am schimbat niște bannere și am adăugat o poză de profil într-un widget. Mă rog, nu sunt schimbări majore. Dar de ceva vreme am început să scriu articolele cu text justify. Am mai vrut eu să mai fac schimbarea asta odată, dar se vedea nasol pe mobil. Acum am testat și se vede ok pe mai multe tipuri de dispozitive și browsere (nu știu la voi?). Mie mi se pare că textul se aranjează mult mai frumos acum. Vouă?

Doar pentru oameni de marketing online open minded și fără prejudecăți care știu cât de cât limba engleză și vor mai mult. This is my simple funnel. Dacă nu, ignorați mesajul ăsta și citiți mai departe articolul ăsta.

Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  16 replies to "Câteva schimbări la blog + text justify"

  • Ovidiu Crăciun

   Frumoasă temă. Ce mă deranjează, la tine nu la ea, e „romgleza”!

   • Gabriel Ursan

    Mi-e așa de lene să o traduc :) Cred că voi găsi pe cineva să o facă, contra-cost.

  • Coffee

   Ai un plugin pentru traducere. O faci imediat.

   • Gabriel Ursan

    Dacă te referi la pluginul lor WP Transalate, l-am testat pe alt site cu temă de la ei. E doar o traducere din Google Translate. Dacă te referi la opțiunile temei cu interfața de traducere, acolo trebuie să traduc câmp cu câmp. Sau îmi scapă mie ceva?

  • Coffee

   Pluginul lor unde traduci camp cu camp. A inlocuit interfata de translate. E OK.

   • Gabriel Ursan

    Stai că nu-l mai am în opțiunile temei. Trebuie să îl instalez separat? De unde? :)

   • Coffee

    Ai un tab cu pluginuri recomandate pentru tema, intre care e si asta. Daca nu cred ca poti sa descarci de pe wordpress WP Translate de Mythemeshop. Imi plac butoanele catre retelele sociale de sus. Oare le va accesa cineva?
    Daca tot vrei page speed, am descoperit ca facebook fan box pe site incarca inutil. Poate iei cateva like-uri, dar nu neaparat iti va creste si traficul.

    • Gabriel Ursan

     Butoanele cu rețelele sociale sunt setate pe floating acum. La mine pe Safari se văd la finalul articolului. Pe Chrome văd că stau ok la locul lor. În general, cică treaba asta crește șansele de share. Legat de widget-ul de Facebook ai dreptate. E mai mult ca să vadă lumea numărul de like-uri, nu neapărat să dea like. Dar am să-l scot. Și pe el și pe widgetul de abonare din sidebar. O fac chiar acum :). Mulțumesc mult!

     • Gabriel Ursan

      A, tu te refereai la butoanele de sus. Eu am crezut că te referi la butoanele de share din stânga articolelor. Da, nu cred că va da clik prea multă lume pe alea de sus, dar arată bine :)

    • Gabriel Ursan

     Îndrăznesc să te întreb dacă ai tu deja un .po file pentru noua Schema ca să nu-l mai fac eu :)

  • Coffee

   Nu stiu cum de face. Am scris in campurile de la plugin.

  • George Cernega

   Foarte ok! Si-ai mutat si link-urile cu „Contact”, „Despre”. Imi plac share-urile ca-s cu floating si conturile de social media de sus chiar e bine sa fie.

   P.S.: modifica link-ul de la g+ in https://plus.google.com/+GabrielUrsan?rel=author
   P.S.2: pune inainte de /head

   • Gabriel Ursan

    Ai dreptate. Am pus acum la G+. Mai zi-mi cu /head :)

   • George Cernega

    Stiu ca l-au scos, da’ n-au zis sa nu-l mai folosesti c-ar face vreun rau :D
    La /head am scris exact ce sa pui, dar n-a vrut sa afiseze… Era cu link href si probabil nu a vrut sa posteze. Am zis de rel=publisher inainte de /head la PS2.

Comentează la acest articol