Câteva schimbări la blog + text justify

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Cei care îmi urmăresc mai des blogul au observat că aseară am făcut câteva schimbări. Template-ul Schema de la MyThemeShop nu numai că e foarte rapid și foarte bine optimizat SEO, dar e și destul de customizabil. Am pus în partea din dreapta sus niște iconițe către rețelele sociale, am schimbat niște bannere și am adăugat o poză de profil într-un widget. Mă rog, nu sunt schimbări majore. Dar de ceva vreme am început să scriu articolele cu text justify. Am mai vrut eu să mai fac schimbarea asta odată, dar se vedea nasol pe mobil. Acum am testat și se vede ok pe mai multe tipuri de dispozitive și browsere (nu știu la voi?). Mie mi se pare că textul se aranjează mult mai frumos acum. Vouă?


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

16 comentarii la „Câteva schimbări la blog + text justify”

  • Dacă te referi la pluginul lor WP Transalate, l-am testat pe alt site cu temă de la ei. E doar o traducere din Google Translate. Dacă te referi la opțiunile temei cu interfața de traducere, acolo trebuie să traduc câmp cu câmp. Sau îmi scapă mie ceva?

   Răspunde
  • Ai un tab cu pluginuri recomandate pentru tema, intre care e si asta. Daca nu cred ca poti sa descarci de pe wordpress WP Translate de Mythemeshop. Imi plac butoanele catre retelele sociale de sus. Oare le va accesa cineva?
   Daca tot vrei page speed, am descoperit ca facebook fan box pe site incarca inutil. Poate iei cateva like-uri, dar nu neaparat iti va creste si traficul.

   Răspunde
   • Butoanele cu rețelele sociale sunt setate pe floating acum. La mine pe Safari se văd la finalul articolului. Pe Chrome văd că stau ok la locul lor. În general, cică treaba asta crește șansele de share. Legat de widget-ul de Facebook ai dreptate. E mai mult ca să vadă lumea numărul de like-uri, nu neapărat să dea like. Dar am să-l scot. Și pe el și pe widgetul de abonare din sidebar. O fac chiar acum :). Mulțumesc mult!

    Răspunde
    • A, tu te refereai la butoanele de sus. Eu am crezut că te referi la butoanele de share din stânga articolelor. Da, nu cred că va da clik prea multă lume pe alea de sus, dar arată bine :)

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend