Astăzi a sosit momentul să anunț câștigătorul licenței BitDefender Total Security 2013 pe care am pus-o la bătaie în acest concurs. Câștigătorul a fost ales prin tragere la sorți folosind platforma Random.org. S-au abonat mai mulți la newsletter, dar au fost doar 87 de comentarii la articolul de concurs, inclusiv unul al meu (care nu se pune).

De aceea, am tras la sorți din cele 87 de comentarii, iar câștigătorul s-a dovedit a fi poziția cu numărul 42. Dacă intrați pe articolul de concurs și numărați de sus în jos până la comentariul cu numărul 42 (fără să luați în considerare comentariul meu de înainte de acesta), veți observa că cel căruia trebuie să-i trimit licența de BitDefender este Dumitrescu Nicolae.

Am filmat cu telefonul mobil tragerea la sorți ca să nu existe discuții că am făcut vreo manevră unui tool de filmare a desktopului. Așa că, chiar dacă e de calitate mai slabă, filmarea cu telefonul mobil ar trebui să înlăture orice dubiu.

Felicitări câștigătorului și mulțumiri celor care s-au abonat la newsletter. Vă recomand să rămâneți abonați pentru că săptămâna viitoare voi mai lansa un concurs interesant pe blog.

Doresc să transmit mulțumiri speciale pentru promovarea acestui concurs și siteului Concursuri.biz, cel mai mare site de concursuri din România.


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  3 replies to "Câștigătorul licenței BitDefender Total Security 2013"

  • Lucian

   Felicitari castigatorului! Acum am vazut ce multi participanti au fost :)

  • Postolachi Dumitru

   Erau mai multi participanti dar i-ai pierdut pe drum, cred ca stii de ce si cum…

   • Gabriel Ursan

    Nu prea știu. Din cauza faptului că nu am subliniat că abonarea la newsletter trebuie confirmată sau că nu am subliniat că este obligatoriu să lase un comentariu?

Comentează la acest articol