Cardul de sănătate nu are bani pe el

Mi-a plăcut trolling-ul legat de cardul de sănătate. Toată lumea l-a preluat. După ce Arhi a făcut o chestie faină pe baza acestui subiect, foarte mulți l-au preluat ca să facă trafic. Oameni buni, hai să dăm Cezarului ce-i al Cezarului.

Arhi (și comunitatea lui) a făcut cel mai bun trolling pe subiect. Deși am fost numai pe drumuri, nu m-am putut abține să nu citesc pe la el ce s-a întâmplat. Dacă nu sunt încă oameni care s-au convins că acest card de sănătate pe care îl avem (aproape) cu toții nu are bani pe el, merită să spun că nici un card de sănătate nu are bani pe el.

Glume, glume, dar sunt mulți proști cu drept de vot în România care chiar au blocat bancomate cu cardul de sănătate. Și nu aș vrea să mă trezesc când mi-e lumea mai dragă că vreau să scot bani de la bancomat și îl găsesc blocat cu vreun card de sănătate. Cardul de sănătate nu are bani pe el. Iar cei care și-au luat țeapă pe subiectul ăsta sper că au învățat ceva din asta. Adică să nu mai fie la fel de creduli și să își îmbunătățească inteligența astfel încât să trateze cu brio un pamflet care trebuie luat ca atare.

Cardul de sănătate nu are bani pe el. Nu există bani pe cardul de sănătate.

Cardul de sănătate e doar un card de sănătate. Se stochează pe el date legate de starea de sănătate a posesorului. Nimic mai mult. Mai exact, la orice internare sau procedură medicală, personalul medical va ști cât de cât istoricul pacientului accesând datele de pe cardul de sănătate.

Teoretic, ar trebui să fie o chestie bună, care uneori (mai ales în cazul accidentelor) ar putea salva vieți. Cu această ocazie mi-am adus aminte că am și eu și soția un card de sănătate primit într-un plic, pe undeva prin vreun sertar. Cu prima ocazie vom merge la medicul de familie să-l activăm. Și cu ocazia asta cred că vom face și niște analize mai amănunțite pe care să le predăm la medicul de familie ca să ni le înregistreze pe cardul de sănătate. Și iată cum cu ocazia asta am făcut și eu trafic pe subiectul ”card de sănătate”.

Na`, ca să nu fiți singuri :) V-am zis că este vorba despre cardul de sănătate, nu? :)Cardul de sananatate

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Cardul de sănătate nu are bani pe el”

  1. N-am putut a crede ca exista atata prostie in Romania. Gandeste-te ca mult mai multi decat cei care au comentat “negativ” au incercat sa scoata bani de pe cardul de sanatate. Mult mai multi. Si e nasol. Au drept de vot, multa putere sta in mainile lor. Degeaba, unde e putere si nu-i creier…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.