Cand te tii dupa cineva pe drum, noaptea, cu masina

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Recunosc, în funcție de cât de odihnit ești, ai diverse stiluri de condus noaptea. Uneori îi dai tare, alte ori o arzi relaxat, iar în anumite cazuri o arzi disperat în spatele unuia care merge în ritmul în care crezi că poți și tu să mergi. Sfat: dacă vezi că omul e cu bun simț și nu merge deja cu luminile de ceață aprinse (inclusiv pe vreme bună, așa cum fac unii posesori de autovehicule dotate cu lumini de ceață), nu sta lipit de el. Pentru că aici intervin două chestii. Mai poate frâna din când în când, mai ales când îi sare un câine în față. Și doi, îl deranjezi cu luminile tale. Poți să te ții după cineva păstrând o distanță decentă. De multe ori, unii șoferi se prind că te ții după ei pe drum. E ok. De multe ori aceștia sunt băieți buni și folosesc inclusiv accesoriul ăla numit semnalizare ca să te pună în temă din timp asupra gropilor, câinilor sau căruțelor. Nu-i orbi constant cu farurile, că nu-i elegant și prietenos. Nu toți au mașini cu sistem antiorbire la oglinzi. Și cam atât.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Cand te tii dupa cineva pe drum, noaptea, cu masina”

  1. Aseară s-a ținut unul cu skoda după mine, nu m-au deranjat luminile lui, in schimb vroiam sa ma depășească să ma pot ține eu după el. Fara stație nu mă risc!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend