Calul intră in pădure tagadam: creativitate sau caterinca?

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.ro


Se dă următoarea lucrare de control. Citiți cu atenție cerința specifică.

Calul intra in padure tagadam

E o lucrare a unui copil de clasa a 7-a. Dacă eram eu în locul lui cu siguranță aș fi vrut să fac caterincă prin lucrarea asta și să ies în evidență așa cum îmi place mie :) Însă, n-am de unde să știu ce a fost în capul elevului. Așa că pot doar să am propriile păreri, ca tot omul.

Dacă a fost caterincă, elevul ăsta a avut mai mult umor decât mulți comedianți care fac emisiuni matinale la radio și se străduiesc să fie amuzanți de cele mai multe ori furând glume de pe net. Și nu, nu mă refer la Sergiu și Andrei, care mie personal îmi cam plac atunci când fac stand-up comedy.

Dacă a fost creativitate out of the box, elevul ăsta are șanse mari să facă treabă bună în viață dacă nu se risipește pe parcurs prin diverse anturaje așa cum fac mulți care se pierd până la urmă în mulțime.

Dacă a fost și caterincă și creativitate, combinați cele două păreri ca să vă rezulte una :)

Voi ce părere aveți?

via Arhi


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

3 comentarii la „Calul intră in pădure tagadam: creativitate sau caterinca?”

  1. gluma vech, reciclata dupa mai bine de doua zeci de ani, circula pe vremea cand eram eu in clasa a saptea sub forma „cronica de calatorie a lui don quixote scrisa de sancho panza: Si don quixote a incalecat pe cal si a pornit la drum, tagadam, tagadam… etc…tagadam, tagadam… si don quixote a ajuns la destinatie.”

    Răspunde
  2. Creativ , dar și cu simțul umorului sau invers ,nu mai contează important este rezultatul sau mai bine zis efectul generat , vorba poetului „și restul e tăcere” ,doamna profesoara cea de toate zilele sub efectul orgoliului a reacționat ,probabil s-o fi gândit ca …eu la asta ma gândesc, ca nu știu ce a gândit profesoara, nu copilașul .
    I-a c-am dat-o la rădăcina copilașul …uitați ce nota îi da profesoara ,probabil și-a dat seama ca este depășită și na … a reacționat . Părerea mea !

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend