Gabriela Vranceanu Firea

Daca ai familie si nu ai copii, nu esti bun. Si asa se segmenteaza involuntar alegatorii.

Gabriela Vrânceanu Firea nu mi-a displăcut niciodată. Pe vremea când eram mult mai tânăr asociam numele ei cu cel al unui jurnalist bun, demn de exemplu în breaslă. Pe vremea aia, bineînțeles, nu aveam nici o idee cu ce se mănâncă jurnalismul. Nici acum nu am, pentru că activez în blogging, ceea ce nu e neapărat un nivel superior de jurnalism, ci pur și simplu un alt nivel, o altă categorie, altceva, total diferit de jurnalism de cele mai multe ori. Nici mai bun, nici mai rău. Gabriela Firea a făcut o greșeală involuntară de PR. Greșeală care costă, pentru că e mult loc de exploatat în jurul ei. Mai ales după reacția total neașteptată în care nici măcar busiocul nu s-a dorit dres. Deontologic vorbind sau nu, aceste greșeli sunt o mină de aur pentru mulți. Pe mine nu mă impactează oricum, deoarece nu m-am aflat în target-ul lor de votanți de la bun început.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Sorin

    Reply Reply 10/10/2014

    Daca ai familie si nu ai copii, nu esti bun… dar daca ai familie si nu ai copii dar ai o pisica sau un caine sau vreo lighioana de companie, atuncea se poate considera ca „esti bun” ?!!

Leave A Response

* Denotes Required Field