Daca ai familie si nu ai copii, nu esti bun. Si asa se segmenteaza involuntar alegatorii.

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Gabriela Vrânceanu Firea nu mi-a displăcut niciodată. Pe vremea când eram mult mai tânăr asociam numele ei cu cel al unui jurnalist bun, demn de exemplu în breaslă. Pe vremea aia, bineînțeles, nu aveam nici o idee cu ce se mănâncă jurnalismul. Nici acum nu am, pentru că activez în blogging, ceea ce nu e neapărat un nivel superior de jurnalism, ci pur și simplu un alt nivel, o altă categorie, altceva, total diferit de jurnalism de cele mai multe ori. Nici mai bun, nici mai rău. Gabriela Firea a făcut o greșeală involuntară de PR. Greșeală care costă, pentru că e mult loc de exploatat în jurul ei. Mai ales după reacția total neașteptată în care nici măcar busiocul nu s-a dorit dres. Deontologic vorbind sau nu, aceste greșeli sunt o mină de aur pentru mulți. Pe mine nu mă impactează oricum, deoarece nu m-am aflat în target-ul lor de votanți de la bun început.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Daca ai familie si nu ai copii, nu esti bun. Si asa se segmenteaza involuntar alegatorii.”

  1. Daca ai familie si nu ai copii, nu esti bun… dar daca ai familie si nu ai copii dar ai o pisica sau un caine sau vreo lighioana de companie, atuncea se poate considera ca “esti bun” ?!!

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend