Cadouri de 1 şi 8 martie

Pe 1 martie sărbătorim cu Mărţişoare venirea calendaristică a primăverii, iar pe 8 martie sărbătorim Ziua Internaţională a Femeii. E clar că astfel de sărbători trebuie să vină cu nişte cadouri la pachet, nu :)?

Ei bine, dacă duci lipsă de inspiraţie sau de timp, poţi să vezi conţinutul newsletter-ului eMAG de astăzi, unde ai câteva recomandări interesante.

Probabil, produsele la care se va lichida stocul mai rapid sunt cele din prin plan, adică peria rotativă Rowenta la 199,99 lei, smartphone-ul cu desgin deosebit Samsung Galaxy Ace 2 la 999,99 lei şi tableta de 7 inchi Google Nexus 7 la 999,99 lei.

Bine, sunt multe produse care s-ar potrivi foarte bine drept cadouri de martie, însă lista completă poate fi accesată cu un click pe imaginea de mai jos (link afiliat).

Oferte eMAG martie

În această perioadă, eMAG oferă 10% din valoarea produsului achiziţionat sub formă de card cadou. La absolut toate produsele din oferta proprie. Deci, pe lângă faptul că poţi face un deal bun cumpărând un cadou de la ei, poţi să obţii şi un voucher de care să te foloseşti în aprilie.

În plus, tind să cred că dacă faci vreo comandă azi până la ora 14:00, ai toate şansele să primeşti produsul mâine, chiar de 1 martie.

Spor la comandat cadouri ;)!

2 comentarii la „Cadouri de 1 şi 8 martie”

  1. E cam ciudata treaba la emag. Acum de 8 martie nu am analizat preturile si ofertele, insa de Black Friday ma uitasem putin la preturi si au fost majorate cu cateva zile inainte de Black Friday, dupa care aplicau reducerile.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.