Folosești Telegram? Hai să-ți arăt ce (ro)bot am făcut acolo!

Telegram este o platforma de mesagerie similară cu WhatsApp sau Signal. Ea este din ce în ce mai folosită atât în România cât și la nivel mondial pentru că acolo unii oameni s-au obișnuit să urmărească știri pe diverse canale (sau semnale crypto).

Inițial am zis să fac și eu un canal de Telegram, pentru că este simplu și la îndemâna oricui. Dar am zis să merg un pic mai departe și să fac un bot de Telegram. Așa că m-am jucat un pic și a ieșit @ursanul_bot :) Te invit să arunci o privire.

Scopul acestui bot este te țină la curent cu anumite articole noi sau informații despre care cred că ar fi de interes pentru comunitatea mea. Însă nu e doar asta. Am realizat și un mod conversațional de a răspunde la întrebări frecvente.

Spre exemplu, intră pe bot-ul meu de pe Telegram și scrie un cuvânt cheie precum ”crypto”. te va duce automat către un fir de discuție despre acest subiect. Scrie ”marketing” și te va duce pe alt fir de discuție. Scrie ”dezvoltare” și vei avea alte materiale.

Dacă va prinde și se vor abona mai mulți urmăritori (surprinzător, deja v-ați abonat foarte mulți deja – mulțumesc mult!) poate îl mai dezvolt și cu alte facilități noi și utile. Până atunci, te invit să ținem legătura și pe Telegram.

close

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Folosești Telegram? Hai să-ți arăt ce (ro)bot am făcut acolo!”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.