E despre pasiune

Bloggerii galateni dau semne de trezire

Și când zic asta mă refer doar la cifre. Nu la altceva. Sunt convins că sunt oameni cu bloguri în Galați care scriu mai bine sau pot scrie mai bine decât mulți dintre noi. Pe unii deja îi cunosc. Dar momentan sunt doar oameni cu bloguri, pentru că a avea carnet de conducere nu te face neapărat șofer, așa cum nici faptul că ai blog nu te face blogger. Și e ok. Nu critic pe nimeni. Fiecare cu pasiunile, dorințele și așteptările sale de la un blog. Îmi place cum se mișcă Adi Bot în ultima vreme cu blogul. Ieri a avut 2.100 unici și peste 4.200 de afișări. Cu ai mei 4.060 de unici și 5.950 afișări am mai strâns ceva trafic pe Galați. GG Adi. Nici omul din spatele Cky.ro nu stă rău. Deși nu știu ce trafic a avut ieri, văd că a băgat ca MIG-ul pe blogul său. Și articole personale, și ceva cu iz de evergreen. Sper ca luna pe care o va petrece în deplasarea pe care zice că o va avea la Buzău să nu-i bulească motivația. Adi, Cky, se pare că v-a priit să beți multe beri cu CiSmaru acum câteva săptămâni. Poate mai vine pe la noi cu timp de bere și cu inspirație, că tot mai iese ceva :)E despre pasiune

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

7 Comments

 • cKy

  Reply Reply 29/10/2014

  Sper sa plec mai intreg data viitoare :))
  Am urcat viu in taxi :)) am coborat mort.

 • Oana Cristina

  Reply Reply 29/10/2014

  Ce spuneti de un Campionat Local de blogging? Pe blogalinitiative nu am vazut nimic pt Galati.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 30/10/2014

   Sună interesant, dar trebuie să-l organizeze cineva cu mai mult timp la dispoziție :)

   • Gina Bradea

    Reply Reply 01/12/2014

    Si eu sunt blogger galatean, am peste 10.000 de vizte, peste 5000 de unici zilnic. As vrea un blogalinitiative galatean :)

 • Adi

  Reply Reply 30/10/2014

  Cand mai organizat vreun blogmeet va rog sa ma anuntati si pe mine cu cateva saptamani inainte poate reusesc sa strang banuti sa vin si eu.

 • Gina Bradea

  Reply Reply 01/12/2014

  Iar cel mai mare blogger galatean este, fara indoiala, Violeta Postolache- Caietul cu retete, care are undeva spre 20.000 de unici si 70-80.000 vizite zilnic. Si mai e si o doamna cu mult bun simt :)

Leave A Response

* Denotes Required Field