Bloggerii galateni dau semne de trezire

Și când zic asta mă refer doar la cifre. Nu la altceva. Sunt convins că sunt oameni cu bloguri în Galați care scriu mai bine sau pot scrie mai bine decât mulți dintre noi. Pe unii deja îi cunosc. Dar momentan sunt doar oameni cu bloguri, pentru că a avea carnet de conducere nu te face neapărat șofer, așa cum nici faptul că ai blog nu te face blogger. Și e ok. Nu critic pe nimeni. Fiecare cu pasiunile, dorințele și așteptările sale de la un blog. Îmi place cum se mișcă Adi Bot în ultima vreme cu blogul. Ieri a avut 2.100 unici și peste 4.200 de afișări. Cu ai mei 4.060 de unici și 5.950 afișări am mai strâns ceva trafic pe Galați. GG Adi. Nici omul din spatele Cky.ro nu stă rău. Deși nu știu ce trafic a avut ieri, văd că a băgat ca MIG-ul pe blogul său. Și articole personale, și ceva cu iz de evergreen. Sper ca luna pe care o va petrece în deplasarea pe care zice că o va avea la Buzău să nu-i bulească motivația. Adi, Cky, se pare că v-a priit să beți multe beri cu CiSmaru acum câteva săptămâni. Poate mai vine pe la noi cu timp de bere și cu inspirație, că tot mai iese ceva :)E despre pasiune

7 comentarii la „Bloggerii galateni dau semne de trezire”

  1. Iar cel mai mare blogger galatean este, fara indoiala, Violeta Postolache- Caietul cu retete, care are undeva spre 20.000 de unici si 70-80.000 vizite zilnic. Si mai e si o doamna cu mult bun simt :)

    Răspunde
  2. Cand mai organizat vreun blogmeet va rog sa ma anuntati si pe mine cu cateva saptamani inainte poate reusesc sa strang banuti sa vin si eu.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.