Bloggerii galateni dau semne de trezire

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Și când zic asta mă refer doar la cifre. Nu la altceva. Sunt convins că sunt oameni cu bloguri în Galați care scriu mai bine sau pot scrie mai bine decât mulți dintre noi. Pe unii deja îi cunosc. Dar momentan sunt doar oameni cu bloguri, pentru că a avea carnet de conducere nu te face neapărat șofer, așa cum nici faptul că ai blog nu te face blogger. Și e ok. Nu critic pe nimeni. Fiecare cu pasiunile, dorințele și așteptările sale de la un blog. Îmi place cum se mișcă Adi Bot în ultima vreme cu blogul. Ieri a avut 2.100 unici și peste 4.200 de afișări. Cu ai mei 4.060 de unici și 5.950 afișări am mai strâns ceva trafic pe Galați. GG Adi. Nici omul din spatele Cky.ro nu stă rău. Deși nu știu ce trafic a avut ieri, văd că a băgat ca MIG-ul pe blogul său. Și articole personale, și ceva cu iz de evergreen. Sper ca luna pe care o va petrece în deplasarea pe care zice că o va avea la Buzău să nu-i bulească motivația. Adi, Cky, se pare că v-a priit să beți multe beri cu CiSmaru acum câteva săptămâni. Poate mai vine pe la noi cu timp de bere și cu inspirație, că tot mai iese ceva :)E despre pasiune

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

7 comentarii la „Bloggerii galateni dau semne de trezire”

  1. Cand mai organizat vreun blogmeet va rog sa ma anuntati si pe mine cu cateva saptamani inainte poate reusesc sa strang banuti sa vin si eu.

    Răspunde
  2. Iar cel mai mare blogger galatean este, fara indoiala, Violeta Postolache- Caietul cu retete, care are undeva spre 20.000 de unici si 70-80.000 vizite zilnic. Si mai e si o doamna cu mult bun simt :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend