Bloggers Arena Galați Ediția 5 și Website NOU!

Ediția cu numărul 5 (nivelul 5) a evenimentului BAG (Bloggers Arena Galați) va avea loc pe 24 februarie 2018. Cu această ocazie băieții (și fetele) de la Thecon au realizat și un website dedicat evenimentului pe care se vor posta detalii de acum înainte.

Siteul BloggersArena.ro conține informații despre cum ne-am distrat la evenimentele trecute și cum ne vom distra la evenimentele viitoare. Bloggers Arena Galați este o oportunitate pentru persoanele care vor să se implice mai mult în comunitatea online a orașului.

Ca participant poți descoperi o comunitate în continuă creștere, ca partener poți beneficia de promovarea afacerii pe care o administrezi prin intermediul blogurilor și al rețelelor de socializare. Am început în 2016 la o întâlnire de bloggeri locali cu o nostalgie acută pentru vremurile când se țineau long night-uri și lan party-uri unde cola bătrânească era sacră, mouse-ul cu bilă și tastatură mecanică galbenă erau vârful tehnologiei gaming-ului.

De atunci au mai apărut console, realități virtuale și tot felul de alternative. Cum în prezent nu mai există niciun internet cafe unde să mai poți face asta, ne-am gândit ca ar fi un prilej bun sa inventăm noi unul.

Nu suntem deschiși non stop și nu e pentru oricine. Sunt câteva reguli să intri în club: Trebuie să fii blogger sau cititlor de blog, să știi cine e Mario, să iubești gaming-ul în orice formă al acestuia (pe consolă, pe PC, pe telefon, board games, cărți, etc) și să te inscrii pe site.

Vrei să te implici și tu? Suntem o comunitate de pasionați de jocuri și online în plină expansiune. Dacă vrei să te implici, indiferent de mod, contactează-ne și ne-ar face plăcere să te cunoaștem. Pentru a lua legătura cu noi intră pe acest link și completează formularul de contact de pe pagină. Pe 24 februarie este ziua de naștere a nașului meu, dar în prima parte a zilei cu siguranță vin și bag un turneu de Fifa 18 și poate un Mortal Combat X.

Ne vedem acolo ;)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.