Atunci când ți s-a înfundat o ureche

Nu e un titlu cu diverse semnificații ascunse. De 3 zile mi s-a înfundat urechea dreaptă și parcă nu mai sunt eu. Să nu auzi cu o ureche e mai nasol decât credeam. Îți pierzi echilibrul, nu te mai poți concentra atât de bine, te enervezi mult mai repede și uneori îți auzi inima cum bate, direct în ureche :). Așa că nu e de stat. Mâine la prima oră merg la un doctor de la spitalul CFR din Galați să-mi rezolv problema. Sper să poată fi rezolvată din prima și să nu fie nevoie de vizite suplimentare la doctor. De asta nici n-am avut chef de scris pe blog :(. Voi ați avut astfel de probleme? Ce bune practici recomandați în cazul în care vi se înfundă o ureche? Înțeleg că bețișoarele de urechi sunt excluse și că va trebui să le arunc. Voi cum preveniți astfel de probleme? (sursă foto de la criserb – văd că a avut și el astfel de probleme) Update: am fost la O.R.L. și am rezolvat: aveam două dopuri de toată frumusețea :). P.S.: Nu a durut.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

21 de comentarii la „Atunci când ți s-a înfundat o ureche”

 1. salut , cum a fost la orl , e gratis acolo , eu am fost cand eram minor da acum am 20 si nu stiu , am nevoie de o trimitere cv ?

  Răspunde
  • Cred ca ai nevoie de trimitere de la medicul de familie. Eu am fost prin cineva la un spital si am dat o atentie asistentei care s-a ocupat de mine. In mod normal nu costa, dar eu nu am mai vrut sa pierd timp la imensa coada de la medicul de familie asteptand trimiterea.

   Răspunde
 2. Dopurile de ceara nu dor cand sunt scoase. Scapi relativ repede daca dopul nu e vechi. Si da, betisoarele sunt un big no no. Curaj!!!!!!

  Răspunde
 3. Da, am fost in aceasta situatie dupa o baie….dupa o examinare a doctorului de familie,dupa o spalatura in ureche, am scapat de acest incident neplacut…

  Răspunde
 4. da e nasol am trecut si eu prin asta vara asta. trebuie sa mergi la orl ca doar acolo poti afla exact ce ai. eu am nu am avut dop de ceara ci mi-a ramas apa undeva inauntru dar nu in partea exterioara ci in interior in spatele timpanului dupa ce am facut baie undeva intr-un lac. cred ca a fost si un fel de otita din cauza asta ca simteam ca ma durea si in spatele urechii, era infundata si ca am lichid care se plimba dar nu iesea. a durat cateva saptamani asta. stiu ca mi-a dat ceva medicamente, am mestecat multa guma si dupa cateva saptamani a disparut asa fara sa realizez. cred ca a iesit treptat de-a acolo. oricum m-am speriat nu gluma. :( poate tu nu ai asa ceva si ai doar un dop de ceara sau e o simpla raceala.

  Răspunde
 5. se pot cumpara de la farmacie cornete imbibate in ceara, pt folosinta de intrebat cel de la farmacie sau cautat pe net cum se folosesc aceste cornete cu ceara, eu personal am fost la un prieten ce le-a facut el din bumbac sau canepa dintr-un sac de pe timpuri cu o lumanare pt a imbiba ceara. a mers perfect

  Răspunde
  • Nimic de genul ăsta. O mică răceală, dar nu cred să fi fost de la asta…

   Sper doar să fie un dop de ceară pe care îl rezolv mâine :). Și sper să nu doară :)

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.