Ați făcut update la WordPress 3.6?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Ieri, 1 august 2013, WordPress a lansat un update major la platformă: WordPress 3.6. De acest update au beneficiat deja de ceva vreme utilizatorii WordPress.com, iar azi dimineață am observat că se poate face update automat și pentru blogurile WordPress self installed. Update-ul la WordPress 3.6 aduce un template nou, Twenty Thirteen, o serie de îmbunătățiri pe partea de administrare și niste chestii faine pentru dezvoltatori. Mai multe detalii despre update-ul la WordPress 3.6 regăsiți pe blogul oficial WordPress, aici. Fiind un update major, nu l-am instalat încă, dar plănuiesc să fac acest lucru, mai ales că interfața de administrare care se regăsește deja la blogurile WordPress.com îmi place foarte mult. Plus de asta, aștept ca unele chestii să fie traduse în română, iar dezvoltatorii plugin-urilor pe care le am instalate să realizeze un update la acestea, astfel încât să nu am surprize legate de compatibilitate cu versiunea nouă. Voi ați făcut update la WordPress 3.6? Cum vi se pare?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

10 comentarii la „Ați făcut update la WordPress 3.6?”

  1. Eu am facut update, pe absolut toate site-urile pe care le administrez! Nu mi-am facut probleme de compatibilitate, oricum Oscar a fost in beta luni de zile si in plus de asta nu lucrez cu pluginuri ce nu au primit update in ultimile 5-6 luni!
    Am scris azi despre update-ul WordPress, cea mai tare chestie pe care au adus-o este playerul video integrat, care scuteste un site/blog de pluginuri si de extensii aditionale pe server! :)

    Răspunde
  2. Nu instalez actualizarile imediat dupa lansare ca mai sunt scapate si unele buguri si in felul asta evit unele probleme. Uneori instalez doar sa scap de actualizarile din wp-admin, ma sacaie :)

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend