Ați făcut update la WordPress 3.6?

Ieri, 1 august 2013, WordPress a lansat un update major la platformă: WordPress 3.6. De acest update au beneficiat deja de ceva vreme utilizatorii WordPress.com, iar azi dimineață am observat că se poate face update automat și pentru blogurile WordPress self installed. Update-ul la WordPress 3.6 aduce un template nou, Twenty Thirteen, o serie de îmbunătățiri pe partea de administrare și niste chestii faine pentru dezvoltatori. Mai multe detalii despre update-ul la WordPress 3.6 regăsiți pe blogul oficial WordPress, aici. Fiind un update major, nu l-am instalat încă, dar plănuiesc să fac acest lucru, mai ales că interfața de administrare care se regăsește deja la blogurile WordPress.com îmi place foarte mult. Plus de asta, aștept ca unele chestii să fie traduse în română, iar dezvoltatorii plugin-urilor pe care le am instalate să realizeze un update la acestea, astfel încât să nu am surprize legate de compatibilitate cu versiunea nouă. Voi ați făcut update la WordPress 3.6? Cum vi se pare?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „Ați făcut update la WordPress 3.6?”

  1. Nu instalez actualizarile imediat dupa lansare ca mai sunt scapate si unele buguri si in felul asta evit unele probleme. Uneori instalez doar sa scap de actualizarile din wp-admin, ma sacaie :)

    Răspunde
  2. Eu am facut update, pe absolut toate site-urile pe care le administrez! Nu mi-am facut probleme de compatibilitate, oricum Oscar a fost in beta luni de zile si in plus de asta nu lucrez cu pluginuri ce nu au primit update in ultimile 5-6 luni!
    Am scris azi despre update-ul WordPress, cea mai tare chestie pe care au adus-o este playerul video integrat, care scuteste un site/blog de pluginuri si de extensii aditionale pe server! :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.