WordPress 3.6, o schimbare majoră la designul interfeței

Noul WordPress 3.6 nu a fost încă lansat oficial pe blogurile self installed, acestea primind de curând doar o actualizare la versiunea 3.5.2, dar pe blogurile WordPress.com se poate observa deja look-ul WordPress 3.6. Meniurile sunt acum închise la culoare, îndemnând blogger-ul parcă să se concentreze mult mai ușor pe zona de creare a conținutului, iar interfața de administrare pare să fie complet responsive pentru o experiență foarte bună pe o tabletă sau un smartphone. Sper să nu fie doar o impresie de-a mea :).

Mie îmi place cum arată noul WordPress 3.6 și aștept să vină sub formă de update într-o versiune stabilă și pe blogurile self installed. Nu am stat să mă interesez exact care ar fi data oficială de lansare a noului WordPress 3.6 șini nici nu știu dacă există o astfel de dată, dar sper ca cel târziu în toamnă să fie updateul disponibil. Am făcut și un print screen la WordPress 3.6.

Click pentru mărire.

Noul WordPress 3.6

Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată noul WordPress 3.6 este foarte simplu. Trebuie doar să vă faceți un cont gratuit pe WordPress.com, să porniți acolo un blog și să vedeți noul design. Momentan nu observ îmbunătățiri și schimbări decât la capitolul design, dar sunt convins că vor fi îmbunătățiri și la capitolul securitate sau funcționalități oadtă cu lansarea WordPress 3.6 în varianta pentru CMS WordPress instalate pe hosting propriu.

Voi ce părere aveți de cum arată noul WordPress 3.6?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

15 comentarii la „WordPress 3.6, o schimbare majoră la designul interfeței”

 1. Este primul update pe care nu il pot face automat din panoul de control, vreo sugestie de la cineva mai priceput in ale wordpressului cum as putea sa fac sa-mi updatez wordpressul la noua versiune?

  Răspunde
 2. Îmi plac următoarele funcționalități:
  – Publicarea unui fișier audio / video ca un articol
  – Salvarea automată a fost îmbunătățită
  – Team TwentyThirteen arată foarte modern și creativ, în plus este responsive.

  Formatul de tip Chat nu am reușit să-l folosesc, nici nu văd rostul.

  Răspunde
 3. Imi place doar ca se schimba putin aerul. Dar as prefera sa ofere optiunea de a fi personalizat de catre utilizator.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.