Noul WordPress 3.6 nu a fost încă lansat oficial pe blogurile self installed, acestea primind de curând doar o actualizare la versiunea 3.5.2, dar pe blogurile WordPress.com se poate observa deja look-ul WordPress 3.6. Meniurile sunt acum închise la culoare, îndemnând blogger-ul parcă să se concentreze mult mai ușor pe zona de creare a conținutului, iar interfața de administrare pare să fie complet responsive pentru o experiență foarte bună pe o tabletă sau un smartphone. Sper să nu fie doar o impresie de-a mea :).

Mie îmi place cum arată noul WordPress 3.6 și aștept să vină sub formă de update într-o versiune stabilă și pe blogurile self installed. Nu am stat să mă interesez exact care ar fi data oficială de lansare a noului WordPress 3.6 șini nici nu știu dacă există o astfel de dată, dar sper ca cel târziu în toamnă să fie updateul disponibil. Am făcut și un print screen la WordPress 3.6.

Click pentru mărire.

Noul WordPress 3.6

Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată noul WordPress 3.6 este foarte simplu. Trebuie doar să vă faceți un cont gratuit pe WordPress.com, să porniți acolo un blog și să vedeți noul design. Momentan nu observ îmbunătățiri și schimbări decât la capitolul design, dar sunt convins că vor fi îmbunătățiri și la capitolul securitate sau funcționalități oadtă cu lansarea WordPress 3.6 în varianta pentru CMS WordPress instalate pe hosting propriu.

Voi ce părere aveți de cum arată noul WordPress 3.6?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  15 replies to "WordPress 3.6, o schimbare majoră la designul interfeței"

  • Robert Ilie

   Imi place doar ca se schimba putin aerul. Dar as prefera sa ofere optiunea de a fi personalizat de catre utilizator.

   • Bucur

    sa sti ca poate fi facut de utilizator cum ar dorii dar trebuiesc ceva cunostinte de css si printr-o functie introdusa in functions.php de curand am facut asta la o tema de a mea…

  • cotos

   Sunt curios cat mai trebuie sa asteptam pana cand se va permite updateul. Mi se pare mult mai practic decat actuala versiune.

  • Lucian

   Ca design imi place foarte mult, dar mi se pare, nu stiu sigur, ca se poate schimba chiar de utilizator interfata actuala a WordPress-ului.

  • D-Petre

   Vine actualizarea inaintea toamnei :) … eu zic ca in maximum o luna si jumatate.

   • Gabriel Ursan

    Sperăm, sperăm, :) sau ai citit pe undeva?

    • D-Petre

     N-am citit dar am urmarit evolutia incepand din 4 aprilie de la wp 3.6 beta 1 – la beta 2 in 29 aprilie si la beta 3 in 11 mai asa ca nu cred ca dureaza mai mult de o luna, max. o luna si jumatate pana la finalizarea versiunii 3.6.

  • Alina Litere

   Si mie mi s-a schimbat ‘fata’ wordpress-lui, si mie imi place aceasta schimbare :)

  • Sandor

   Îmi plac următoarele funcționalități:
   – Publicarea unui fișier audio / video ca un articol
   – Salvarea automată a fost îmbunătățită
   – Team TwentyThirteen arată foarte modern și creativ, în plus este responsive.

   Formatul de tip Chat nu am reușit să-l folosesc, nici nu văd rostul.

  • wuf.ro

   Este primul update pe care nu il pot face automat din panoul de control, vreo sugestie de la cineva mai priceput in ale wordpressului cum as putea sa fac sa-mi updatez wordpressul la noua versiune?

   • Gabriel Ursan

    Ce eroare îți apare?

    • wuf

     Nu era nici o eroare, am dat pe ‘actualizeaza’ si am putut astepta si ore ca imi scria ca se downloadeaza versiunea da cam atat facea, intre timp am rezolvat update-ul, l-am facut manual si a mers totul bine.

     • Gabriel Ursan

      Super! Între timp am făcut și eu update și totul pare ok.

Comentează la acest articol