Articolul de la 30 de ani

Azi, 21.11.2016, am împlinit 30 de ani. În primul rând vă mulțumesc tuturor pentru urări. Am reușit să răspund personal la unele urări în primele ore ale dimineții însă după aceea n-am mai făcut față. Să știți că le-am citit pe toate și vă mulțumesc pentru că ați rupt un pic din timpul vostru ca să vă gândiți la mine.

Iată și câteva gânduri la 30 de ani. În primul și în primul rând mi-am dat seama că singura direcție este tot înainte în viață. Târâș, mersul piticului, mers, alergat, sprint, nu contează! Tot înainte să fie. În spate toate corăbiile merită arse pentru că singura direcție e doar înainte indiferent de viteza cu care mergi.

Apoi, mi-am dat seama în toți acești ani că mai important decât multitudinea de idei bune cu care ne trezim sau ne culcăm dimineața este concentrarea. Acel focus pe puținile idei în care crezi și despre care crezi că merită să le duci la bun sfârșit. În lumea asta în care tehnologia ar trebui să ne ajute să avem o viață mai simplă, aceasta ne-o complică de fapt cu tot felul de informații care ne distrug focusul. Eu sunt genul de om care sare rapid pe tot ce e nou și strălucitor, dar mă voi tempera.

Timpul petrecut în familie este iarăși important. Eu l-am neglijat un pic în anumite perioade. Mă voi strădui să petrec mai mult timp în familie. Pentru că este frumos.

Dorințele și obiectivele se înfăptuiesc dacă crezi în ele și nu ești dispus să renunți. Anul trecut în luna decembrie mi-am propus să am venituri duble anul acesta. Am reușit. Cu greu, dar am reușit. De multe ori îmi venea să renunț, dar cum spune un bun prieten: quitters never win. Pentru anul viitor îmi propun același obiectiv chiar dacă după calculele mele îl voi atinge abia în a doua jumătate a anului.

Am slăbit aproape 15 kile anul ăsta. Pe 4 ianuarie 2016 aveam 94,5 Kg la 1,83 m. Prin martie dădusem jos vreo 8 kile. Apoi am tot scăzut până în vară unde m-am menținut la 80 de kile. Acum o ard între 79 și 80 de kile, am mai multe zile de trișare (adică nu țin dietă), iar sportul de 30 de minute pe seară mi-a intrat în obicei măcar 4 zile pe săptămână. Mă simt mult mai bine și sunt mai vioi. Vă recomand și vouă o provocare de genul ăsta. Mai mult sau mai puțin vă va schimba viața în bine atâta vreme cât nu vă înfometați și nu exagerați cu dietele.

Cam ăsta a fost articolul de 30 de ani :)

Vă pupă ”struțul” :)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Articolul de la 30 de ani”

  1. Fotografia pe care ai afisat-o ,demonstrează încă o dată că în spatele unui bărbat puternic,sta o femeie și mai puternică.Va iubim , respectăm și încă o dată ,,La mulți ani!”.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.