Un alt articol despre o mai buna organizare

Nu știu dacă v-ați dat seama până acum, însă mie îmi place tare mult să fiu o persoană organizată și ordonată care nu obișnuiește să se piardă prea des ci preferă să dețină mereu situația sub control. De când mi-am dat seama de această latură a mea am ajuns să descopăr diferite trucuri care să mă ajute să fiu așa cum îmi doresc. Despre unul din aceste trucuri voi vorbi în rândurile următoare, mai exact despre cum te poate ajuta o geantă să fii mai organizat.

Atunci când merg la drum sau pur și simplu la o plimbare, iau mai mult lucruri cu mine. De cele mai multe ori nu îmi lipsește o carte, o sticlă cu apă, poate ceva de ronțăit și multe, multe alte chestiuțe mai mult sau mai puțin utile. Toate acestea nu le pot îndesa prin buzunare oricât de mult mi-aș dori și oricât de multe buzunare aș avea. În acest sens, o geantă este foarte utilă.

Desigur că nu mă refer la acele genți pentru femei pentru că nu știu cât de bine mi-ar sta cu un astfel de accesoriu. Eu unul prefer un rucsac deoarece mi se pare mult mai comod dar și mai spațios totodată, motiv pentru care de cele mai multe ori când ies pe afară am și rucsacul cu mine. Totuși, pentru femei acestea se dovedesc deseori a fi foarte utile.

Există desigur și genți pentru bărbați iar dacă vouă vă place acest tip de accesoriu nu pot decât să vi-l recomand fără nicio reținere. De asemenea borsetele ar fi și ele o soluție, numai că sunt de mărimi mai mici așa că nu putem pune prea multe chestii în ele. Sunt însă suficiente pentru portofel, chei, o agendă mai mică șamd. Un troller ar putea fi folosit și el cu mare succes atunci când avem prea multe lucruri de purtat după noi. Iar soluții ar mai fi multe.

În cazul în care vă întrebați ce ar trebui să aveți mereu la voi, ei bine eu vă recomand să nu vă lipsească o agendă și un pix, că nici nu știți când aveți de notat ceva important și nu aveți baterie la telefon, o sticlă cu apă – necesară în aceste zile călduroase – și, de ce nu, o carte de care vă puteți bucura atunci când circulați cu mijloacele de transport în comun sau pur și simplu când așteptați o persoană sau stați la coadă la un ghișeu. Restul obiectelor se aleg în funcție de necesitățile voastre.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.